Корисник:Виолетова

Од Википедија — слободната енциклопедија
This user has contributed to Wikipedia to the Moon.
ВикиПроект Рецензија Овој корисник е член на ВикиПроектот Рецензија.
Википедија:Вавилон
Немате внесено јазици. Погледајте ја Предлошка:Вавилон/doc за помош.
Пребарај кориснички јазици
Вики конференција за наставници, октомври 2017
Вистинско име: Снежана,

година на раѓање: 1966,
од: Скопје
меил: 777.zana@gmail.com
професор и лектор по македонски јазик
основач на Споделено знаење
член на GAC од 17 јануари 2015 година
матичен Википедијанец во ДАРМ во 2016 година
основач и претседател на ГЛАМ Македонија
Јазици: македонски јазик (мајчин), добро се служам со англиски и српски/хрватски јазик.
Интереси: книги, езотерија, окултно, мистика, астрологија, личности поврзани со тоа.


Награди[уреди | уреди извор]

Награда за неуморниот уредувач,  MacedonianBoy  Oui?, ти доделувам тебе, Виолетова, награда за неуморност во уредувањето на статии и голема ангажираност. Good job! 19:20, 2 октомври 2008 (UTC) ДСЗ медал, Еден факт од статијата Алистер Кроули за која дадовте поголем придонес се најде во секцијата „Дали сте знаеле?“ на главната страница. --Brainmachinewtf? 20:54, 11 октомври 2008 (UTC) Тао ѕвездичка, Едноставно морав да ти го доделам. Ти прилега. Само напред. --Raso mk (разговор) 23:11, 25 октомври 2008 (UTC) ДСЗ, Еден факт од статијата Карлос Кастанеда за која дадовте поголем придонес се најде во секцијата „Дали сте знаеле?“ на главната страница на 10 ноември 2008. Одлична работа! --Brainmachinewtf? 23:15, 10 ноември 2008 (UTC) Невидлива ѕвездичка, За придонесот со сите статии поврзани со паранормалното/окултното. Само напред! --Brainmachinewtf? 22:28, 23 ноември 2008 (UTC) Награда за неуморниот уредувач, Јас, Kiril Simeonovski, Ви доделувам Вас, Виолетова, награда за Вашиот голем придонес во врска со статиите за хиндуизмот. Само напред! --Kiril Simeonovski (разговор) 02:31, 13 декември 2008 (UTC) Награда за повторната активност на Википедија на македонски јазик. Наградата е само знак на внимание кон Вашите нови придонеси. Поздрав.--Kiril Simeonovski (разговор) 21:21, 27 февруари 2011 (CET) За трудољубивост и посветеност во работата. Секоја чест! Продолжете така и понатаму.--Kiril Simeonovski (разговор) 18:25, 28 јуни 2011 (CEST) Лекторска награда, Благодарност за вашата првокласна лектроска работа на Википедија. :) brest (разговор) 12:25, 29 октомври 2011 (CEST) Награда за противвандализам, Секоја чест за придонесот кон отстранување на секаков вид вандализам. Kiril Simeonovski (разговор) 09:35, 1 ноември 2011 (CET) Thank you for translating our proposal! B25es (разговор) 17:21, 18 ноември 2014 (CET) овации , Жал ми е за избори Slowking4 (разговор) 01:26, 12 јуни 2015 (CEST) За Разбирање. Проф. д-р Игор Јанев (разговор) 00:10, 12 февруари 2016 (CET)