Кориснички права

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Изберете корисник  
Преглед на корисничките групиПоглед на правата на корисникот Виолетова (разговор | придонеси)

Член на: Автопатролери, Автопрегледувачи, Автооценувачи, Уредници, Исклучоци од IP-блокирање, Патролери, Оценувачи, Администратори

Подразбран член на: Автопотврдени корисници

Дневник на корисничките права

  • 19:41, 30 декември 2016 Виолетова разговор придонеси го измени групното членство на Виолетова од автопатролер, автооценувач, уредник, патролер, оценувач и администратор во автопатролер, автооценувач, уредник, патролер, оценувач, администратор, автопрегледан корисник, исклучок од IP-блокирање, epcoordinator и epinstructor
  • 23:32, 17 мај 2010 Boyan разговор придонеси го измени групното членство на Виолетова од уредник, оценувач и администратор во уредник, оценувач, администратор, автопатролер, патролер и автооценувач
  • 14:43, 24 април 2010 Boyan разговор придонеси го измени групното членство на Виолетова од уредник и администратор во уредник, администратор и оценувач
  • 11:14, 24 април 2010 MacedonianBoy разговор придонеси го измени групното членство на Виолетова од администратор во администратор и уредник
  • 22:43, 13 мај 2009 Boyan разговор придонеси го измени групното членство на Виолетова од (нема) во администратор