Википедија:Уредувачки натпревари/Села во Егејска Македонија/евиденција

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

На оваа страница се наоѓа деталната евиденција на напишаните статии, заедно со оцените на жирито.

Вклучување во натпреварот[уреди извор]

Ако сакате да учествувате во натпреварот, најпрвин создадете страница, така што ќе го внесете вашето корисничко име во полето за внес на текстот и ќе стиснете на копчето. Откако ќе ја направите страницата, додајте се на дното на списокот на учесници.


При создавање на Вашата страница, додадете ги следниве предлошки:

  • {{:ВП:УНЗ|}} — после „|“ внесете го Вашето корисничко име
  • {{:ВП:УНС|}} — после „|“ внесувајте ги статиите кои сте ги направиле за натпреварот, една по друга
  • {{:ВП:УНК}} — предлошка за крај

Учесници[уреди извор]

Ehrlich91]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Брањате 4 5 4 13 нова статија
Ѓавато (Берско) 3 3 3 9 нова статија
Колура 3 3 3 9 значително подобрена статија
Луковица (Берско) 3 3 3 9 значително подобрена статија
Нова Луковица 3 3 3 9 нова статија
Микрогуш 3 3 3 9 значително подобрена статија
Долјани 2 3 3 8 значително подобрена статија
Долно Куманич 2 2 2 6 нова статија
Долно Шел 3 3 3 9 значително подобрена статија
Извор (Берско) 3 3 3 9 нова статија
Кастанија (Берско) 3 3 3 9 значително подобрена статија
Ксироливадо 3 3 3 9 значително подобрена статија
Куманич (Берско) 3 3 3 9 нова статија
Кумштица 3 3 3 9 значително подобрена статија
Лазохори 3 3 3 9 нова статија
Лужица (Берско) 3 4 4 11 нова статија
Меч (село) 3 3 3 9 значително подобрена статија
Мустали 3 3 3 9 нова статија
Рахово (Берско) 3 3 3 9 нова статија
Света Варвара (Берско) 3 3 3 9 нова статија
Асамати (Берско) 3 3 3 9 значително подобрена статија
Тарамон 3 3 3 9 значително подобрена статија
Топљани (Берско) 3 3 3 9 нова статија
Црковјани (Берско) 3 3 3 9 значително подобрена статија
Јаворница (Берско) 3 3 3 9 значително подобрена статија
Јанчишта 4 4 4 12 значително подобрена статија
Света Марина (село) 3 3 3 9 значително подобрена статија
Туркохор 3 3 3 9 значително подобрена статија
Костемар 3 3 3 9 значително подобрена статија
Чорново 3 3 3 9 значително подобрена статија
Боштани 3 3 3 9 значително подобрена статија
Братиништа 3 3 3 9 значително подобрена статија
Восово 3 3 3 9 нова статија
Драчко 3 3 3 9 значително подобрена статија
Куково (Берско) 3 3 3 9 значително подобрена статија
Спорлита 3 3 3 9 значително подобрена статија
Кара Чали (Берско) 3 3 3 9 значително подобрена статија
Кавашла 3 3 3 9 нова статија
Метохи (Берско) 1 1 1 3 нова статија
Сиќа 3 3 3 9 нова статија
Палатич 3 3 3 9 значително подобрена статија
Садина 2 3 2 7 значително подобрена статија
Ново Скилич 3 3 3 9 нова статија
Пископи 3 3 3 9 значително подобрена статија
Пожари 3 3 3 9 значително подобрена статија
Расоманик 3 3 3 9 значително подобрена статија
Старо Скилич 3 3 3 9 значително подобрена статија
Ставрос (Урумлак) 3 3 3 9 нова статија
Шеразмен 3 3 3 9 значително подобрена статија
Лутрос (Гида) 3 3 3 9 значително подобрена статија
Ниси (Урумлак) 3 3 3 9 нова статија
Нихор (Солунско) 3 3 3 9 значително подобрена статија
Големо Нишел 3 3 3 9 значително подобрена статија
Решани 3 3 3 9 значително подобрена статија
Триховишта 3 3 3 9 нова статија
Шкинат 3 3 3 9 значително подобрена статија
Грисел 3 3 3 9 значително подобрена статија
Кипсели 3 3 3 9 нова статија
Киркасии 3 3 3 9 нова статија
Мелник (Берско) 3 3 3 9 нова статија
Неокастро 3 3 3 9 значително подобрена статија
Нов Продром 3 3 3 9 нова статија
Продром (Берско) 3 3 3 9 нова статија
Арахос 3 3 3 9 нова статија
Голем Алабор 3 3 3 9 значително подобрена статија
Клиди 3 3 3 9 значително подобрена статија
Корифи 3 3 3 9 нова статија
Љановер 3 3 3 9 нова статија
Мал Алабор 3 3 3 9 значително подобрена статија
Мало Нишел 3 3 3 9 значително подобрена статија
Палихор 2 2 2 6 значително подобрена статија
Плати 3 3 3 9 значително подобрена статија
Трикала (Солунско) 3 3 3 9 значително подобрена статија
Чинар Фурнус 3 3 3 9 значително подобрена статија
Ераки 3 3 3 9 значително подобрена статија
Калјани (Солунско) 3 3 3 9 значително подобрена статија
Капсохор (Берско) 3 3 3 9 значително подобрена статија
Карија (село) 2 2 2 6 нова статија
Катафиги (Солунско) 3 3 3 9 нова статија
Маврангели 2 2 2 6 нова статија
Нихор (Урумлак) 3 3 3 9 нова статија
Палеохори (Урумлак) 3 3 3 9 нова статија
Свиница 3 3 3 9 значително подобрена статија
Гида 4 4 4 12 значително подобрена статија
Голишани 3 3 3 9 значително подобрена статија
Долно Копаново 3 3 3 9 нова статија
Копаново 4 4 4 12 нова статија
Миноштица 3 3 3 9 значително подобрена статија
Пископија 3 3 3 9 значително подобрена статија
Фетица 3 3 3 9 нова статија
Цармариново 3 3 3 9 значително подобрена статија
Вештица Берска 4 4 4 12 нова статија
Вештица Воденска 3 3 3 9 нова статија
Горно Жервохор 3 3 3 9 нова статија
Жервохор (Берско) 4 4 4 12 нова статија
Ново Село (Берско) 3 3 3 9 значително подобрена статија
Аркудохор 3 3 3 9 значително подобрена статија
Голема Река (Берско) 3 3 3 9 нова статија
Горно Шел 4 4 4 12 значително подобрена статија
Држилово (Берско) 3 3 3 9 нова статија
Гимново 4 4 4 12 нова статија
Јанаково 3 3 3 9 значително подобрена статија
Куцуфљани 3 3 3 9 нова статија
Свети Никола (Берско) 2 3 2 7 нова статија
Станица Негуш 3 3 3 9 нова статија
Хоропан 3 4 4 11 значително подобрена статија
Негуш 5 5 5 15 значително подобрена статија
Арсен (Воденско) 4 4 4 12 значително подобрена статија
Бања (Ениџевардарско) 4 3 4 11 нова статија
В’гени 3 3 3 9 значително подобрена статија
Вртикоп 4 4 4 12 значително подобрена статија
Врбени (Воденско) 3 3 3 9 значително подобрена статија
Групиново 3 3 3 9 значително подобрена статија
Каменик 3 3 3 9 значително подобрена статија
Колибите (Ениџевардарско) 3 3 3 9 значително подобрена статија
Липоор 4 4 4 12 значително подобрена статија
Ново Село (Воденско) 3 3 3 9 значително подобрена статија
Прањани 3 3 3 9 значително подобрена статија
Ризово 4 4 4 12 значително подобрена статија
Треболец 4 3 3 10 нова статија
Дреново (Воденско) 3 3 3 9 нова статија
Калиница 3 3 3 9 значително подобрена статија
Карамзино 3 3 3 9 значително подобрена статија
Мандалево 4 4 4 12 значително подобрена статија
Недирчево 3 3 3 9 значително подобрена статија
Ново Село (Ениџевардарско) 3 3 3 9 значително подобрена статија
Свети Илија (село) 2 2 3 7 подобрена статија
Сенделчево 3 3 3 9 значително подобрена статија
Маврејново 3 3 3 9 значително подобрена статија
Орман Чифлик 3 3 3 9 значително подобрена статија
Превртенец 3 3 3 9 значително подобрена статија
Бериславци 4 4 4 12 значително подобрена статија
Гостољуби 4 4 4 12 значително подобрена статија
Капињани 4 4 4 12 значително подобрена статија
Карладово 4 4 4 12 значително подобрена статија
Кожушани 4 4 4 12 значително подобрена статија
Лугунци (Воденско) 4 4 4 12 значително подобрена статија
Новоселци (Воденско) 4 4 4 12 нова статија
Ноти 4 4 4 12 значително подобрена статија
Ошин 4 4 4 12 значително подобрена статија
Продром (Мегленско) 3 3 3 9 значително подобрена статија
Ружјани 3 3 3 9 значително подобрена статија
Слатина (Воденско) 4 4 4 12 значително подобрена статија
Страишта 4 4 4 12 значително подобрена статија
Тодорци 4 4 4 12 значително подобрена статија
Трстеник (Ениџевардарско) 3 3 3 9 значително подобрена статија
Тушин 4 4 4 12 значително подобрена статија
Фуштани 4 4 4 12 значително подобрена статија
Вкупно
Bjankuloski06]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Волкојанево 3 3 3 9
Владово 4 4 4 12
Гугово 3 3 3 9
Јаворени 3 3 3 9
Инџес 3 3 3 9
Котугери 2 2 2 6
Кронцелево 3 3 3 9
Месимер 4 4 4 12
Нисија 3 3 3 9
Оризари (Воденско) 3 3 3 9
Ошлјани 3 3 3 9
Пачарешко 2 2 2 6
Под (село) 3 3 3 9
Почеп 3 3 3 9
Самар (село) 3 3 3 9
Теово (Воденско) 4 4 4 12
Црковјани (Воденско) 3 3 3 9
Острово 4 4 4 12
Русилово 3 3 3 9
Ослово 3 3 3 9
Горно Граматиково 3 3 3 9
Долно Граматиково 4 4 4 12
Кочана 3 3 3 9
Чеган 4 4 4 12
Крушоради 4 4 4 12
Жерви 3 3 3 9
Друшка 3 3 3 9
Кадрево 3 3 3 9
Бегна 2 2 2 6
Патичино 3 3 3 9
Нов Кавказ 2 2 2 6
Негочани 3 3 3 9
Нов Чеган 3 3 3 9
Ново Русилово 2 2 2 6
Грамушта (село) 3 3 3 9
Саришабан 3 3 3 9
С’ботско 4 4 4 12
Пејзаново 3 3 3 9
Рулја 4 3 3 10
Медово 3 3 3 9
Ахил (село) 3 3 3 9
Битуша 3 3 3 9
Долно Клештино 4 4 4 12
Кучковени 4 4 4 12
Смрдеш 4 4 4 12
Брезница (Костурско) 4 4 4 12
Нивици 3 2 2 7
Неред (село) 4 4 4 12
Вртолом 3 3 3 9
Градобор 3 3 3 9
Јунчии 3 3 3 9
Коњари (Солунско) 3 3 3 9
Џумаја (Солунско) 3 3 3 9
Ново Село (Солунско) 3 3 3 9
Лагадина 4 4 4 12
Кулакија 4 4 4 12
Седеш 3 3 3 9
Илиџиево 3 3 3 9
Вкупно


Македонец]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Загоричани 2 4 3 9 значително подобрена статија
Кладороби 3 3 3 9 значително подобрена статија
Овчарани 5 6 5 16 значително подобрена статија
Бајалци 3 3 3 9 нова статија
Брешчени 3 3 3 9 значително подобрена статија
Буф 5 5 4 14 значително подобрена статија
Арменско 2 3 3 8 значително подобрена статија
Вардино (Кукушко) 3 3 3 9 нова статија
Калиново 2 3 2 7 значително подобрена статија
Хрупишта 1 3 3 7 подобрена статија (значителни подобрувања се направени непосредно пред да започне натпреварот)
Кобалиште 3 3 3 9 значително подобрена статија
Статица 1 4 3 8 значително подобрена статија
Глибовци 2 2 2 6 значително подобрена статија
Суровичево 3 3 3 9 значително подобрена статија
Пателе 3 4 3 10 значително подобрена статија
Трсје 4 3 3 10 значително подобрена статија
Баница (Леринско) 2 3 3 8 значително подобрена статија
Горно Неволјани 4 4 4 12 значително подобрена статија
Горгопик 3 3 3 9 нова статија
Љубетино 2 2 2 6 значително подобрена статија
Турје (Леринско) 3 3 3 9 значително подобрена статија
Ајтос (село) 2 3 3 8 значително подобрена статија
Ореовица 3 3 3 9 нова статија
Росен 3 3 3 9 нова статија
Радуништа 2 2 2 6 подобрена статија
Љумница 3 3 3 9 нова статија
Вкупно


Инокентиј]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Авдела 2 3 3 8
Агалуш 2 3 3 8
Вариште 2 2 2 6
Венци 3 3 3 9
Врбово 2 2 2 6
Агии Теодори (Гребенско) 1 2 2 5
Агија Тријада (Гребенско) 1 1 1 3
Чурхли 2 3 3 8
Вкупно


Тиверополник]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Аканџали 3 3 3 9
Станица Аканџали 1 1 1 3
Атли 2 2 2 6
Ерџели 2 2 2 6
Караџали 2 2 2 6
Ново Попово 2 2 2 6
Попово 3 3 3 9
Света Петка (Кукушко) 3 3 3 9
Караџа Кадар 3 3 3 9
Воловот 3 3 3 9
Џевапли 3 3 3 9
Долно Воловот 3 3 3 9
Каваклија (Кукушко) 3 3 3 9
Кучокостејка 2 2 2 6
Ќулахли 2 2 2 6
Саламаново 3 3 3 9
Сарџали 3 3 3 9
Хасан Абас 3 3 3 9
Чоколово 3 3 3 9
Шереметли 3 3 3 9
Али Хаџалар 3 3 3 9
Вакуфи 2 2 2 6
Верланица 2 2 2 6
Ѓолбаш 3 3 3 9
Постолар 3 3 3 9
Ново Женско 2 2 2 6
Кара Бунар 3 3 3 9
Кокарѕа 2 2 2 6
Нова Верланица 3 3 3 9
Сари Пазар 3 3 3 9
Хаџилар 3 3 3 9
Владаја 3 3 3 9
Гола (Кукушко) 3 3 3 9
Димонци (Кукушко) 3 3 3 9
Патарос 3 3 3 9
Сурлово 3 3 3 9
Дојран (Егејска Македонија) 2 2 2 6
Алексово 3 3 3 9
Арбур 3 3 3 9
Врлан 3 3 3 9
Горни Тодорак 3 3 3 9
Грамадна 3 3 3 9
Долни Тодорак 4 4 4 12
Елезли 2 2 2 6
Исманли 2 2 2 6
Кара Ахматли 2 2 2 6
Кара Махмутли 2 2 2 6
Касамли 2 2 2 6
Колибалар 2 1 1 4
Коркут 3 3 3 9
Ќосе Мурџели 2 2 2 6
Кочан (Кукушко) 3 3 3 9
Кушево 3 3 3 9
Лелово 4 4 4 12
Меѓурек 4 4 4 12
Мирово 2 2 2 6
Морарци 4 4 4 12
Мотилово 4 4 4 12
Неманци 3 3 3 9
Папрат (Кукушко) 3 3 3 9
Пејково 2 2 2 6
Планиница 3 3 3 9
Равна 4 4 4 12
Рајаново 2 2 2 6
Рамна (Кукушко) 2 2 2 6
Рошлово 3 3 3 9
Сарајли 3 3 3 9
Сари Дуанли 3 3 3 9
Севендекли (Кукушко) 3 3 3 9
Срчали 3 3 3 9
Фанарли 3 3 3 9
Хаџи Бајрамли 3 3 3 9
Хоџа Маало 3 3 3 9
Шемница (село) 3 3 3 9
Ајдарли 3 3 3 9
Армутчи 3 3 3 9
Бела Црква (Кукушко) 3 3 3 9
Горно Сари Ќој 3 3 3 9
Грбашел 3 3 3 9
Долно Сари Ќој 3 3 3 9
Даутли (Кукушко) 3 3 3 9
Дурасанли 2 2 2 6
Ени Маало 2 2 2 6
Женско 4 4 4 12
Инанли (Кукушко) 2 2 2 6
Ишикли 3 3 3 9
Јанешево 3 3 3 9
Крецово 3 3 3 9
Пазарли 2 2 2 6
Сари Ѓол 3 3 3 9
Серсемли 3 3 3 9
Сеслово 3 3 3 9
Стрезово 3 3 3 9
Хаџи Јунус 3 3 3 9
Шекерли 3 3 3 9
Иракли 3 3 3 9
Крондирци 3 3 3 9
Маловци 3 3 3 9
Мијалово 3 3 3 9
Новоселјани (Кукушко) 3 3 3 9
Поторес 3 3 3 9
Ратеш 1 1 1 3
Усуслу 3 3 3 9
Хрсово (Кукушко) 3 3 3 9
Чугунци 3 3 3 9
Брест (Кукушко) 3 3 3 9
Врагитурци 3 3 3 9
Блаца 4 4 4 12
Апоскеп 4 4 4 12
Бапчор 4 4 4 12
Б’мбоки 4 4 4 12
Бобишча 4 4 4 12
Вишени 4 4 4 12
Кондороби 4 4 4 12
Тихолишта 4 4 4 12
Фотинишча 3 3 3 9
Черешница (Костурско) 4 4 4 12
Шестево 4 4 4 12
Дреновени 4 4 4 12
Жервени 3 3 3 9
Кономлади 3 3 3 9
Статица 4 4 4 12
Чрновишча 4 4 4 12
Нов Чифлик (Костурско) 2 2 2 6
Сетома 4 4 4 12
Маврово (Костурско) 4 4 4 12
Дупјак 4 4 4 12
Крпени 3 3 3 9
Личишча 3 3 3 9
Галишча 4 4 4 12
Желогоже 4 4 4 12
Желин 4 4 4 12
Жупанишча 5 4 4 13
Изглибе 3 3 3 9
Манјак 4 4 4 12
Орман (Костурско) 3 3 3 9
Псоре 3 3 3 9
Сливени 4 4 4 12
Цакони (Костурско) 3 3 3 9
Горенци (Костурско) 5 5 5 15
Куманичево (Костурско) 5 5 5 15
Олишча 4 4 4 12
Чурилово (Костурско) 3 3 3 9
Добролишча 4 4 4 12
Горно Папратско 3 3 3 9
Долно Папратско 3 3 3 9
Ошени 3 3 3 9
Света Недела (село) 3 3 3 9
Тиквени 4 4 4 12
Четирок 4 4 4 12
Берово (Лагадинско) 3 3 3 9
Висока 4 4 4 12
Кучкар (Лагадинско) 3 3 3 9
Кара Марли 3 3 3 9
Хаџи Маала 3 3 3 9
Чернак 3 3 3 9
Гвоздово 3 3 3 9
Ексамили 2 2 2 6
Ени Ќој 2 2 2 6
Адам (село) 3 3 3 9
Гирево 3 3 3 9
Загливер 3 3 3 9
Кариѓол 3 3 3 9
Саракина 2 2 2 6
Чифлик (Лагадинско) 1 1 1 3
Каваларци 3 3 3 9
Корфалу 3 3 3 9
Лагиново 3 3 3 9
Ракли 3 3 3 9
Сирачево 3 3 3 9
Саријар 3 3 3 9
Левен 3 3 3 9
Љангавич 3 3 3 9
Свети Васил (село) 3 3 3 9
Ардамери 3 3 3 9
Јеракару 2 2 2 6
Ајвалакдере 3 3 3 9
Богородица (Лагадинско) 3 3 3 9
Зарово 4 4 4 12
Вкупно