Википедија:Уредувачки натпревари/Македонска енциклопедија/евиденција

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

На оваа страница се наоѓа деталната евиденција на напишаните статии, заедно со оцените на жирито.

Вклучување во натпреварот[уреди извор]

Ако сакате да учествувате во натпреварот, најпрвин создадете страница, така што ќе го внесете вашето корисничко име во полето за внес на текстот и ќе стиснете на копчето. Откако ќе ја направите страницата, додајте се на дното на списокот на учесници.


При создавање на Вашата страница, додадете ги следниве предлошки:

  • {{:ВП:УНЗ|}} — по „|“ внесете го Вашето корисничко име
  • {{:ВП:УНС|}} — по „|“ внесувајте ги статиите кои сте ги направиле за натпреварот, една по друга
  • {{:ВП:УНК}} — предлошка за крај

Учесници[уреди извор]

Новите учесници одат на дното.

Додајте се себеси како

   {{/Корисничко име}}

каде „корисничко име“ е вашето корисничко име со кое сте пријавени на Википедија на македонски јазик.

Пријавени[уреди извор]

Тиверополник]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Зија Бериша 2 2 2 6 нова статија
Ѓорѓе Ѓерѓиковиќ 2 2 2 6 нова статија
Александар Ѓорчев 2 3 2 7 нова статија
Анѓелко Ѓорчев 2 2 2 6 нова статија
Мирко Ѓошевски 2 2 2 6 нова статија
Димитар Ѓузелев 2 2 2 6 нова статија
Бранислав Ѓурѓев 2 2 2 6 нова статија
Ернест Мајер 3 3 2 8 нова статија
Димитар Занешев 3 3 2 8 нова статија
Георги Занков 4 4 3 11 нова статија
Димитар Зарчев 2 2 2 6 нова статија
Ѓорѓи Зафироски 2 2 2 6 нова статија
Климент Заров (архитект) 3 3 2 8 нова статија
Климент Заров (револуционер) 1 1 1 3 нова статија
Зоран Здравковски 3 3 2 8 нова статија
Рамиз Зеќир 1 1 1 3 нова статија
Димитар Златанов Градоборски 1 1 1 3 нова статија
Душко Златковски 1 1 1 3 нова статија
Мухамет Реџеп Златку 1 1 1 3 нова статија
Михајло Зориќ 1 1 1 3 нова статија
Азем Зулфиќари 2 2 2 6 нова статија
Свети Ѓорѓи Јанински 1 1 1 3 нова статија
Јурај Заниновиќ 1 1 1 3 нова статија
Мефаил Еипов 1 1 1 3 нова статија
Вангел Жабев 1 1 1 3 нова статија
Димитар Христов Железаров 3 3 2 8 нова статија
Дамјан Жерновски 1 1 1 3 нова статија
Кирил Жерновски 2 2 2 6 нова статија
Александар Жупан 2 2 2 6 нова статија
Владо Жура 2 2 2 6 нова статија
Јашар Ибраими 2 2 2 6 нова статија
Александар Јосифович Игњатовски 2 2 2 6 нова статија
Отец Спасе Игуменов 3 4 2 9 нова статија
Иван Иваниќ 1 1 1 3 нова статија
Драган Иванов 1 1 1 3 нова статија
Славе Иванов 2 2 2 6 нова статија
Томислав Иванов 2 2 2 6 нова статија
Благоја Ивановски 2 2 2 6 нова статија
Димитар Ивановски 2 1 2 5 нова статија
Ѓорѓи Ивановски 3 3 2 8 нова статија
Методија Ивановски 2 2 2 6 нова статија
Орде Ивановски 3 3 2 8 нова статија
Томислав Ивановски 2 1 1 4 нова статија
Јордан Икономов 1 1 1 3 нова статија
Петар Икономов 2 1 1 4 нова статија
Георги Икономов 2 1 1 4 нова статија
Ташку Илиеску 1 1 1 3 нова статија
Атанас Илиев 1 1 1 3 нова статија
Александар Илиевски 2 1 1 4 нова статија
Методија Илиевски 2 1 1 4 нова статија
Нанче Илиевски 2 2 1 5 нова статија
Екатерина Паница 1 2 1 4 нова статија
Павле Игновски 2 2 1 5 нова статија
Тома Измирлиев 2 2 1 5 нова статија
Ристо Илковски 2 1 1 4 нова статија
Ристо Иљовски 2 2 1 5 нова статија
Иван Ингилизов 1 1 1 3 нова статија
Ѓунер Исмаил 2 2 1 5 нова статија
Македонско-италијански односи 4 4 4 12 нова статија
Епирско Деспотство 8 9 10 27 подобрена статија
Институт за биологија - Скопје 3 3 2 8 нова статија
Тодор Јакимов 2 1 1 4 нова статија
Томе Јанакиевски 2 2 1 5 нова статија
Ѓорѓи Јанчевски 2 1 1 4 нова статија
Светозар Јаневски 2 1 1 4 нова статија
Димитар Јаранов 2 2 1 5 нова статија
Јордан Јаневски 2 2 1 5 нова статија
Живко Јаневски 2 2 1 5 нова статија
Христо Кабакчиев 3 3 2 8 нова статија
Тоде Кабровски 2 2 1 5 нова статија
Филип Каваев 2 2 1 5 нова статија
Абдул Хамид II 8 8 10 26 подобрена статија
Кајакарството во Македонија 2 2 1 5 нова статија
Никола Казанџиев 2 2 1 5 нова статија
Круме Калајџиевски 2 2 1 5 нова статија
Никола Калапчиев 2 2 1 5 нова статија
Киро Камберски 2 2 1 5 нова статија
Панче Караѓозов 4 4 3 11 подобрена статија
Ристо Кантарџиев 2 1 1 4 нова статија
Митко Караделев 3 3 2 8 нова статија
Иван Каранџулов 3 4 3 10 нова статија
Апостол Керамитчиев 1 1 1 3 нова статија
Димитар Керамичиев 2 2 1 5 нова статија
Радмила Кипријанова - Радовановиќ 2 2 1 5 нова статија
Тиберије Киријас 2 2 1 5 нова статија
Ванчо Китанов 1 1 1 3 нова статија
Владимир Ковачев 2 2 1 5 нова статија
Благоја Колев 2 1 1 4 нова статија
Марија Камишова - Нонча 1 1 1 3 нова статија
Боро Коробар 2 2 1 5 нова статија
Атанас Коровешов 2 3 1 6 нова статија
Јован Корубин 2 2 1 5 нова статија
Миле Корубин 2 1 1 4 нова статија
Бранко Костовски 2 2 1 5 нова статија
Никола Коџабашија 3 3 2 8 нова статија
Младен Крстевски 2 2 2 6 нова статија
Христо Кулишев 1 1 1 3 нова статија
Зафир Куновски 2 2 1 5 нова статија
Душан Константинов 1 1 1 3 подобрена статија
Лазар Лечиќ 3 3 2 8 нова статија
Никола Лазаревски 2 2 1 5 нова статија
Лазар Лазаров 2 2 1 5 нова статија
Георги Мадолев 3 3 1 7 нова статија
Антони Мазневски 2 2 1 5 нова статија
Климент Малевски 1 1 1 3 нова статија
Ѓорѓи Малковски 2 2 1 5 нова статија
Душан Манаковиќ 2 2 1 5 нова статија
Игнат Мангаров 1 1 1 3 нова статија
Крсто Мангов 2 2 1 5 нова статија
Благоја Маневски 1 1 1 3 нова статија
Вељо Манчевски 1 1 1 3 нова статија
Панта Марина 2 2 1 5 нова статија
Димитри Мариновски 2 2 1 5 нова статија
Смиле Марковски 3 3 1 7 нова статија
Александар Маркус 2 2 1 5 нова статија
Никола Матовски 2 2 1 5 нова статија
Славко Матовски 2 2 1 5 нова статија
Машински факултет - Скопје 3 3 2 8 нова статија
Медицински факултет - Скопје 4 4 4 12 нова статија
Мехмед Мехмеди 1 1 1 3 нова статија
Пандо Мечкаров 1 1 1 3 нова статија
Мијат Мијатовиќ 3 3 1 7 нова статија
Драги Миладинов 2 1 1 4 нова статија
Јордан Миладинов 2 2 1 5 нова статија
Јошка Миленковски 3 3 2 8 нова статија
Сашо Миленковски 1 1 1 3 нова статија
Климент Милошевиќ 1 1 1 3 нова статија
Јанез Милчински 2 2 1 5 нова статија
Ристо Миновски 1 1 1 3 нова статија
Љупчо Мирковски 1 1 1 3 нова статија
Мирко Миронски 2 2 1 5 нова статија
Ефтим Мирчев 4 3 3 10 нова статија
Пантелеј Митков 2 2 1 5 нова статија
Димко Митрев 1 1 1 3 нова статија
Трајан Митревски 2 1 1 4 нова статија
Тодор Митров 2 1 1 4 нова статија
Јордан Митровски 2 2 1 5 нова статија
Осман Мифтари 2 2 1 5 нова статија
Делчо Михајлов 2 2 1 5 нова статија
Владимир Михаилов 2 2 1 5 нова статија
Драган Михајлов 2 2 1 5 нова статија
Илија Михајлов 2 2 1 5 нова статија
Миле Михајлов 2 2 1 5 нова статија
Панче Михајлов 2 2 1 5 нова статија
Сергеј Михајлов 3 3 2 8 нова статија
Бранко Михајловски 2 3 1 6 нова статија
Стојмен Михајловски 2 2 1 5 нова статија
Витомир Мицев 1 1 1 3 нова статија
Константин Мишајков 2 2 2 6 нова статија
Андреја Мишковски 1 1 1 3 нова статија
Симо Младеновски 3 3 2 8 нова статија
Боро Мокров 2 2 1 5 нова статија
Димитар Молеров 3 3 2 8 нова статија
Костадин Молеров 3 3 2 8 нова статија
Симеон Молеров 2 3 2 7 нова статија
Петар Мостров 1 1 1 3 нова статија
Васко Граса Моура 2 2 2 6 нова статија
Киро Мукаетов 1 1 1 3 нова статија
Кирил Муратовски 1 1 1 3 нова статија
Зозе Мургоски 2 2 2 6 нова статија
Алексо Мусалевски 2 2 1 5 нова статија
Ферус Мустафов 2 2 1 5 нова статија
Љубен Најденов 2 1 1 4 нова статија
Димче Најчески 2 2 1 5 нова статија
Перо Наков 3 3 2 8 нова статија
Штерјо Наков 2 2 1 5 нова статија
Александар Наумовски 1 1 1 3 нова статија
Радослав Наумовски 1 1 1 3 нова статија
Симеон Наумоски 1 1 1 3 нова статија
Венцислав Недев 2 2 2 6 нова статија
Дејан Недев 3 1 3 7 нова статија
Алјоша Недев 1 1 1 3 нова статија
Јонче Неделковски 4 4 3 11 нова статија
Валентина Нестор 1 1 1 3 нова статија
Кочо Нетков 2 3 1 6 нова статија
Љубинка Нечева 3 3 2 8 нова статија
Бошко Ников 1 1 1 3 нова статија
Димче Николески 3 3 2 8 нова статија
Свети Климент Охридски 9 8 10 27 подобрена статија
Ванчо Николовски 2 2 1 5 нова статија
Илија Николовски 1 1 1 3 нова статија
Михајло Николовски 2 2 2 6 нова статија
Станко Павлески 2 2 2 6 нова статија
Драган Павловиќ - Шиљо 2 2 1 5 нова статија
Глигор Паковски 2 3 1 6 нова статија
Никола Пандески 2 3 2 7 нова статија
Арсо Пандурски 3 3 2 8 нова статија
Драгомир Панков 2 3 1 6 нова статија
Наум Пановски 2 2 1 5 нова статија
Сократ Пановски 2 2 2 6 нова статија
Илија Пејовски 2 3 2 7 нова статија
Боро Пејчинов 2 2 2 6 нова статија
Ристо Пенов 2 2 1 5 нова статија
Петар Пепељуговски 1 1 1 3 нова статија
Душан Перчинков 2 2 1 5 нова статија
Георги Радев 3 3 2 8 нова статија
Иво Пухан 2 2 1 5 нова статија
Ахмед III 6 6 6 18 подобрена статија
Абдул Хамид I 5 5 4 14 подобрена статија
Абдул Азис 6 6 6 18 подобрена статија
Вкупно
P.Nedelkovski]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Градок - Маркови Кули 2 2 1 5 нова статија
Триптих 2 2 1 5 нова статија
Методи Спиров Тројачанец 2 3 1 6 нова статија
Огнен трн 3 4 3 10 нова статија
Охридски апостол 2 2 1 5 нова статија
Томислав Џеков 2 2 1 5 нова статија
Славчо Џеков 2 2 1 5 нова статија
Ганчо Пајтонџиев 1 2 1 4 нова статија
Бранко Панов 2 2 1 5 нова статија
Коле Бендевски 2 2 1 5 нова статија
Беломорец 1 1 1 3 нова статија
Билјарски песни 1 1 1 3 нова статија
Дончо Донев 2 2 1 5 нова статија
Хоџа Заде Хасан-паша 1 1 1 3 нова статија
Хлудов триод 1 1 1 3 нова статија
Загрепски триод 1 1 1 3 нова статија
Шафариков триод 1 1 1 3 нова статија
Македонски кирилски лист 1 1 1 3 нова статија
Кузман Кузмановски 1 1 1 3 нова статија
Кичевски октоих 2 2 1 5 нова статија
Добрејшово евангелие 2 2 1 5 нова статија
Добромирово евангелие 2 2 1 5 нова статија
Ѓурѓовденски песни 1 1 1 3 нова статија
Кречетало 1 2 1 4 нова статија
Коцел 1 1 1 3 нова статија
Неарх 2 2 1 5 нова статија
Владимир Куртев 1 2 1 4 нова статија
Пенести 1 1 1 3 нова статија
Ускана 1 1 1 3 нова статија
Петар Бојаџиевски 1 1 1 3 нова статија
Георги Димировски 2 3 2 7 нова статија
Хенри Ноел Брејлсфорд 2 2 1 5 подобрена статија
Петре Георгиевски 2 2 1 5 нова статија
Борис Китанов 2 2 1 5 нова статија
Драгослав Митриновиќ 2 2 1 5 нова статија
Душан Хаџи 2 2 1 5 нова статија
Александар Христов (академик) 2 2 1 5 нова статија
Анто Бабиќ 2 2 1 5 нова статија
Хенрик Батовски 2 2 1 5 нова статија
Томо Босанац 2 2 1 5 нова статија
Ѓурѓе Бошковиќ 2 2 1 5 нова статија
Јулијан Бромлеј 2 3 1 6 нова статија
Далибор Брозовиќ 2 2 1 5 нова статија
Андре Вајан 2 2 1 5 нова статија
Џејмс Вајсман 2 2 1 5 нова статија
Јосип Видмар 2 2 2 6 нова статија
Воислав Вузевски 2 3 2 7 нова статија
Милутин Гарашанин 2 3 2 7 нова статија
Велибор Глигориќ 2 2 1 5 нова статија
Збигњев Голомб 3 4 2 9 нова статија
Милан Бартош 2 2 1 5 нова статија
Ханс Ем 2 2 1 5 подобрена статија
Киро З’мбов 2 2 1 5 нова статија
Ристо Василевски 6 6 10 22 подобрена статија
Вкупно
Chnitke]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Борис Петковски 3 4 3 10
Аквитанска Галија 0 0 0 0
Чуката (Блатец) 0 0 0 0
Црквиште (Блатец) 0 0 0 0
Селиште (Блатец) 0 0 0 0
Света Недела (Блатец) 0 0 0 0
Рачи Брдо (Блатец) 0 0 0 0
Мојмија (Блатец) 0 0 0 0
Кале (Блатец) 0 0 0 0
Калајџиево (Блатец) 0 0 0 0
Ирин Дол (Блатец) 0 0 0 0
Грамади (Блатец) 0 0 0 0
Црвено Брдо (Драгобраште) 0 0 0 0
Свети Спас (Драгобраште) 0 0 0 0
Драгобрашко Градиште (Драгобраште) 0 0 0 0
Вршник (Драгобраште) 0 0 0 0
Белтечке Маало (Драгобраште) 0 0 0 0
Иван Микулчиќ 0 0 0 0 Подобрена статија
Музеј на современата уметност (Скопје) 1 1 1 3 Подобрена статија
Таки Хрисик 1 1 1 3 Подобрена статија
Кирил Ценевски 3 4 3 10 Подобрена статија
Стефан Маневски 2 2 1 5
Иван Митевски 1 2 1 4
Божидар Настев 1 2 1 4
Бошко Бабиќ 2 2 1 5
Кирил Билбиловски 2 3 3 8
Владимир Величковски 2 2 1 5
Симон Узуновски 2 2 1 5
Душан Томовски 2 2 1 5
Сценографија 2 2 1 5 Подобрена статија
Михаил Д. Петрушевски 3 3 5 11 Подобрена статија
Солун (тема) 0 0 0 0
Градиште (Шопско Рударе) 0 0 0 0
Кралица (Шопско Рударе) 0 0 0 0
Селиште (Шопско Рударе) 0 0 0 0
Царева Чешма - Локва (Шопско Рударе) 0 0 0 0
Гојко Суботиќ 1 2 1 4
„Стремеж“ 1 1 1 3
Љупчо Стојменски 1 1 1 3
Јагода Сланева 2 2 1 5
Синагога Арагон (Битола) 1 1 1 3
Цветан Грозданов 3 4 8 15 Подобрена статија
Петар Миљковиќ - Пепек 3 3 3 9
Муџахит Асимов 1 1 1 3
Самуил Борисович Бернштејн 1 2 1 4
Душан Константинов 2 2 2 6
Зад Кула (Велгошти) 0 0 0 0
Кале (Велгошти) 0 0 0 0
На Лазој (Велгошти) 0 0 0 0
Олмец - Кулиште (Велгошти) 0 0 0 0
Св. Димитрија (Велгошти) 0 0 0 0
Џамијата (Велгошти) 0 0 0 0
Античка Фурна (Охрид) 0 0 0 0
Видобишта (Охрид) 0 0 0 0
Горно Трново (Охрид) 0 0 0 0
Гумништа - Инвалидско Одморалиште (Охрид) 0 0 0 0
Долно Трново (Охрид) 0 0 0 0
Карабегомала (Охрид) 0 0 0 0
Козлук (Охрид) 0 0 0 0
Комплекс „Попарница“ (Охрид) 0 0 0 0
Комплекс „Св. Климент“ (Охрид) 0 0 0 0
Комплекс „Св. Софија“ (Охрид) 0 0 0 0
Лабино (Охрид) 0 0 0 0
Енгелана 0 0 0 0
Св. Стефан (Охрид) 0 0 0 0
Студенчишта (Охрид) 0 0 0 0
Хермелеја (Охрид) 0 0 0 0
Горица (Сливово) 0 0 0 0
Еленишта (Сливово) 0 0 0 0
Јаковски Куќи (Сливово) 0 0 0 0
Ковачница (Сливово) 0 0 0 0
Дере - Кај Чешмата (Требеништа) 0 0 0 0
Забрдо (Требеништа) 0 0 0 0
Св. Мартинија (Требеништа) 0 0 0 0
Требенишко кале 0 0 0 0
Црквиште (Требеништа) 0 0 0 0
Трговски Центар (Штип) 0 0 0 0
Св. Јован Крстител (Штип) 0 0 0 0
Св. Илија (Штип) 0 0 0 0
Св. Власиј (Штип) 0 0 0 0
Св. Архангел Главатов (Штип) 0 0 0 0
Кемер (Штип) 0 0 0 0
Бабите (Штип) 0 0 0 0
Пилав Тепе (Шопур) 0 0 0 0
Мадемска Река (Шопур) 0 0 0 0
Ѕидини (Шопур) 0 0 0 0
Турски Гробишта (Црешка) 0 0 0 0
Крст (Таринци) 0 0 0 0
Вршник (Таринци) 0 0 0 0
Трансформатор (Стар Караорман) 0 0 0 0
Орлови Чуки (Стар Караорман) 0 0 0 0
Крушка (Стар Караорман) 0 0 0 0
Горно Поле (Стар Караорман) 0 0 0 0
Варница (Стар Караорман) 0 0 0 0
Фрн (Почивало) 0 0 0 0
Исарл’к (Почивало) 0 0 0 0
Ексибал (Почивало) 0 0 0 0
Градиште - Чука (Пиперово) 0 0 0 0
Богородичен Даб (Ново Село - штипско село) 0 0 0 0
Бара (Ново Село - штипско село) 0 0 0 0
Турски Гробишта (Козјак) 0 0 0 0
Лскач (Козјак) 0 0 0 0
Кадин Рид (Козјак) 0 0 0 0
Бандера (Козјак) 0 0 0 0
Ташли Трла (Драгоево) 0 0 0 0
Градиште (Драгоево) 0 0 0 0
Лозја (Горни Балван) 0 0 0 0
Стар Бунар (Балталија) 0 0 0 0
Димче Коцо 2 2 2 6 Подобрена статија
Воислав Санев 2 2 1 5
Марин Димески 1 1 1 3
Христо Бојаџиев 0 0 0 0
Бдеење 1 1 1 3
„Млад Борец“ 2 2 1 5
Бенг 1 1 1 3
Бендида 1 1 1 3
Благослови 1 2 1 4
Бордун 1 1 1 3
Бучало 1 1 1 3
Гајдарка 1 1 1 3
„Гласник“ 1 1 1 3
Голини 2 2 1 5
Грнета 1 1 1 3
Дарон 1 1 1 3
Двојанка 1 1 1 3
Десеток 1 1 1 3
Предучилишни установи 1 1 1 3
Дрозера, круголисна 1 1 1 3
Дувало (липало) 1 1 1 3
Заифи 1 1 1 3
„Зборник“ 1 1 1 3
Ѓурѓиц 1 1 1 3
Бањи - Бигори (Слатино) 0 0 0 0
Градиште (Слатино) 0 0 0 0
Италијанска легенда 1 1 1 3
Јон Зограф 1 2 1 4
Ѓорѓе Мано Зиси 2 2 1 5
Насад (составина) 1 1 1 3
Несторица 1 1 1 3
Норак 1 1 1 3
Патрај 1 1 1 3
Писари (македонски книжевници) 1 1 1 3
Пресидио 1 1 1 3
Мани 2 2 1 5
Индиго 0 0 0 0
Вкупно
BlueEagle1]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Макариј Негриев 4 4 3 11
Викентиј Лерински 3 3 3 9
Хајронеја 2 3 2 7
Хазарска мисија 4 4 3 11
Вкупно