Википедија:Уредувачки натпревари/Населени места во Егејска Македонија/евиденција

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

На оваа страница се наоѓа деталната евиденција на напишаните статии, заедно со оцените на жирито.

Вклучување во натпреварот[уреди извор]

Ако сакате да учествувате во натпреварот, најпрвин создадете страница, така што ќе го внесете вашето корисничко име во полето за внес на текстот и ќе стиснете на копчето. Откако ќе ја направите страницата, додајте се на дното на списокот на учесници.


При создавање на Вашата страница, додадете ги следниве предлошки:

  • {{:ВП:УНЗ|}} — по „|“ внесете го Вашето корисничко име
  • {{:ВП:УНС|}} — по „|“ внесувајте ги статиите кои сте ги направиле за натпреварот, една по друга
  • {{:ВП:УНК}} — шаблон за крај

Учесници[уреди извор]

Тиверополник]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Водовишта 2 3 2 7 нова статија
Фатлија 2 2 2 6 нова статија
Горен Чинар 2 2 2 6 нова статија
Ќосе Елјаз 2 2 2 6 нова статија
Маџар Чифлик 2 3 2 7 нова статија
Мухал 2 2 2 6 нова статија
Наипли 2 3 2 7 нова статија
Рахче 2 2 2 6 нова статија
Селјани 2 3 2 7 нова статија
Чапранли Чифлик 2 2 2 6 нова статија
Чинар (Кавалско) 2 2 2 6 нова статија
Берекетли 2 2 2 6 нова статија
Балушка 2 2 2 6 нова статија
Зигош 2 2 2 6 нова статија
Кизли 2 2 2 6 нова статија
Корита 2 3 2 7 нова статија
Куртлу 2 2 2 6 нова статија
Вержани 2 3 2 7 нова статија
Вернар 2 3 2 7 нова статија
Какара 2 2 2 6 нова статија
Сал Ага 2 3 2 7 нова статија
Арапли (Драмско) 2 3 2 7 нова статија
Аша Маала 2 2 2 6 нова статија
Горно Бунарбаши 2 3 2 7 нова статија
Кавакли (Драмско) 2 3 2 7 нова статија
Касапли 2 2 2 6 нова статија
Аса 1 1 1 3 нова статија
Аронас 1 2 1 4 нова статија
Авдамал 2 3 2 7 нова статија
Вронду 2 2 2 6 нова статија
Буламација 2 2 2 6 нова статија
Карица (Катеринско) 2 2 1 5 нова статија
Бадем Чифлик 2 2 2 6 нова статија
Балкалар 2 2 2 6 нова статија
Балтаџилар 2 2 2 6 нова статија
Бураѓа 2 2 1 5 нова статија
Дреништа 2 2 2 6 нова статија
Каталонија (село) 2 2 1 5 нова статија
Курсово 2 1 1 4 нова статија
Лагорахи 2 1 1 4 нова статија
Старо Керамиди 2 2 2 6 нова статија
Тохово 2 2 2 6 нова статија
Андромахи 1 1 1 3 нова статија
Колокури 2 2 2 6 нова статија
Неокесарија 2 2 1 5 нова статија
Ново Горно Иваново 1 1 1 3 нова статија
Ново Керамиди 1 2 1 4 нова статија
Ново Храни 2 2 2 6 нова статија
Зарич 2 2 2 6 нова статија
Караманли 2 2 2 6 нова статија
Киранли 2 2 2 6 нова статија
Турија (Катеринско) 2 2 2 6 нова статија
Арбаути 2 3 2 7 нова статија
Долно Иваново 2 2 2 6 нова статија
Коринос 2 3 2 7 нова статија
Куково (Катеринско) 1 1 1 3 нова статија
Нов Трабзон (Катеринско) 2 2 2 6 нова статија
Вромери 2 2 2 6 нова статија
Перистаси 2 2 2 6 нова статија
Девелики 1 1 1 3 нова статија
Пиргадикија 2 2 2 6 нова статија
Свети Димитрија (Катеринско) 1 1 1 3 нова статија
Свети Јован Претеча (село) 2 2 2 6 нова статија
Гаврадија 1 1 1 3 нова статија
Казанџи Маало 2 3 2 7 нова статија
Ксиропотамо 1 1 1 3 нова статија
Кумица 1 1 1 3 нова статија
Олимпијада (Халкиди) 2 2 2 6 нова статија
Стратони 3 3 3 9 нова статија
Трипити 1 1 1 3 нова статија
Уранополи 3 3 3 9 нова статија
Инџарли 2 2 2 6 нова статија
Јанозлу 2 2 2 6 нова статија
Бурнаџик 2 2 2 6 нова статија
Герикли 2 2 2 6 нова статија
Гогчели 2 2 2 6 нова статија
Горно Шимширли 2 2 2 6 нова статија
Враста (Лагадинско) 3 3 3 9 нова статија
Довлар 2 2 2 6 нова статија
Агалар 2 2 2 6 нова статија
Милиес 1 1 1 3 нова статија
Муселим 2 2 2 6 нова статија
Ано Ставрос 2 2 2 6 нова статија
Рендина 2 2 2 6 нова статија
Аланли 2 2 2 6 нова статија
Арџили 2 2 2 6 нова статија
Бешички Бањи 3 3 3 9 нова статија
Канџа (село) 2 2 2 6 нова статија
Спитакија 2 2 2 6 нова статија
Оваџик 2 2 2 6 нова статија
Кондариотиса 1 1 1 3 нова статија
Суруџилер 2 2 2 6 нова статија
Хасан Балар 2 2 2 6 нова статија
Чилеклер 2 2 2 6 нова статија
Горна Нушка 2 2 2 6 нова статија
Субашќој 3 2 2 7 нова статија
Долно Караџаќој 2 2 2 6 нова статија
Арпаџик (село) 2 2 2 6 нова статија
Белен (Драмско) 3 2 2 7 нова статија
Музга 2 2 2 6 нова статија
Османица 2 2 2 6 нова статија
Пашали Чифлик 2 2 2 6 нова статија
Равика 2 2 2 6 нова статија
Владиково 2 2 2 6 нова статија
Љубан 2 2 2 6 нова статија
Осеница 2 2 2 6 нова статија
Варвара (Касандра) 3 3 3 9 дополнета
Ваисли 2 2 2 6 дополнета
Караџа 2 2 2 6 дополнета
Клисели 2 2 2 6 дополнета
Сарај (Лагадинско) 2 2 2 6 дополнета
Чили Махала 2 2 2 6 дополнета
Гуменич 2 2 2 6 дополнета
Лезик 2 2 2 6 дополнета
Никомидино 2 2 2 6 дополнета
Угурли 2 2 2 6 дополнета
Бер 6 6 6 18 дополнета
Маврово (Лагадинско) 2 2 2 6 дополнета
Ѓуверџе 2 2 2 6 дополнета
Кавак Махала 2 2 2 6 дополнета
Ланџа 2 2 2 6 дополнета
Егри Буџак 3 3 3 9 дополнета
Леригово 4 4 4 12 дополнета
Ново Село (Халкидик) 2 2 2 6 дополнета
Маслар 2 3 3 8 дополнета
Стибан 2 3 2 7 дополнета
Сулево 2 2 2 6 дополнета
Текри Вермишли 2 2 2 6 дополнета
Бамбакеш 2 2 2 6 дополнета
Голем Бешик 2 2 2 6 дополнета
Мал Бешик 2 2 2 6 дополнета
Ставрос (Солунско) 2 2 2 6 дополнета
Бук 3 3 3 9 дополнета
Палехор 2 3 2 7 дополнета
Стано 2 2 2 6 дополнета
Гомати 3 2 2 7 дополнета
Ревеник 3 3 2 8 дополнета
Провлака (Халкидик) 1 1 1 3 дополнета
Ерисово 3 3 3 9 дополнета
Аспровалта 2 2 2 6 дополнета
Кокала 2 2 2 6 дополнета
Моди 2 2 2 6 дополнета
Пазарѓа 2 2 2 6 дополнета
Стролонгос 2 2 2 6 дополнета
Деделер 2 2 2 6 дополнета
Караѓоз (село) 2 2 2 6 дополнета
Караџаќој (Драмско) 2 2 2 6 дополнета
Ќучук Чифлик 2 2 2 6 дополнета
Катун 2 2 2 6 дополнета
Ќуркчилер 2 2 2 6 дополнета
Лишен 2 2 2 6 дополнета
Чифлик Маала 2 2 2 6 дополнета
Џура 2 2 2 6 дополнета
Атмаџали 2 2 2 6 дополнета
Атито 3 3 3 9 дополнета
Валта 2 2 2 6 дополнета
Бејлик Маала 2 2 2 6 дополнета
Борјани 2 2 2 6 дополнета
Баракли (Серско) 2 2 2 6 дополнета
Витачишта 2 2 2 6 дополнета
Биралци 2 2 2 6 дополнета
Берчишта 2 2 2 6 дополнета
Белотинци 3 3 3 9 дополнета
Олимпски Брег 2 2 2 6 дополнета
Едренџик 2 2 2 6 дополнета
Козлуќој (Драмско) 2 2 2 6 дополнета
Љотин 2 2 2 6 дополнета
Нусретли 2 2 2 6 дополнета
Ула Бекташ 2 2 2 6 дополнета
Кукуш 5 6 6 17 дополнета
Везник 2 2 2 6 дополнета
Довишта 2 2 2 6 дополнета
Сармусакли 2 2 2 6 дополнета
Сокол (село) 2 2 2 6 дополнета
Тополјани 2 2 2 6 дополнета
Нихор (Серско) 2 2 2 6 дополнета
Буџак (село) 2 2 2 6 дополнета
Дебизмакли 2 2 2 6 дополнета
Доксат 2 2 2 6 дополнета
Долно Бунарбаши 1 1 1 3 дополнета
Органџи (Драмско) 2 2 2 6 дополнета
Пазарлар 2 2 2 6 дополнета
Тимурџи Аврен 2 2 2 6 дополнета
Бошинос 2 2 2 6 дополнета
Еди Пере 2 2 2 6 дополнета
Каламбак 2 2 2 6 дополнета
Кавала 8 8 7 23 дополнета
Височан 2 3 3 8 дополнета
Дреново (Драмско) 2 2 2 6 дополнета
Ени Чифлик 2 2 2 6 дополнета
Ескиќој 2 2 2 6 дополнета
Карџали 2 2 2 6 дополнета
Козица (Драмско) 2 2 2 6 дополнета
Краништа 2 2 2 6 дополнета
Мокрош 2 2 2 6 дополнета
Орманли (Драмско) 2 2 2 6 дополнета
Ревена 2 2 2 6 дополнета
Турско Село (Драмско) 2 2 2 6 дополнета
Чаталџа 2 2 2 6 дополнета
Шипша 2 2 2 6 дополнета
Ловча 2 2 2 6 дополнета
Попово Село 2 2 2 6 дополнета
Вкупно
Bjankuloski06]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
[[]] 0 0 0 0
Вкупно
Zdravko]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Македонија. Етнографија и статистика 0 0 0 0 дополнета
Клабучишта (Леринско) 2 2 2 6 нова статија
Вкупно
Lackope]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Карасинанци 2 2 2 6 нова статија
Купа (Кукушко) 2 2 2 6 нова статија
Маја Даг 2 2 2 6 нова статија
Арџан 2 1 2 5 нова статија
Ересели 2 2 2 6 нова статија
Крастали 1 1 1 3 нова статија
Ада Тепе 1 1 1 3 нова статија
Чидемли 1 1 1 3 нова статија
Ситарија 1 1 1 3 нова статија
Нова Кавала 1 1 1 3 нова статија
Малатрија 1 2 4 7 нова статија
Станица Баница 1 1 1 3 нова статија
Жужел 2 3 3 8 нова статија
Ново Котелци 2 2 2 6 нова статија
Висанско 2 2 2 6 нова статија
Нов Трабзон 1 1 1 3 нова статија
Крија Вриси 1 1 1 3 нова статија
Елевтеро Просфигон 2 2 2 6 нова статија
Палеохор (Пинд) 2 2 2 6 нова статија
Куруна 1 1 1 3 нова статија
Палеокоприва 1 2 2 5 нова статија
Велони 1 2 2 5 нова статија
Вкупно
P.Nedelkovski]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Попадија (Леринско) 2 2 2 6 обновена статија
Крапешино 2 2 2 6 обновена статија
Петорица 2 2 2 6 обновена статија
Новоселско 2 2 2 6 обновена статија
Милја (Гребенско) 2 3 2 7 обновена статија
Чирак (Гребенско) 3 3 3 9 обновена статија
Кахриманли 2 3 2 7 обновена статија
Јукуз Ова 2 2 2 6 обновена статија
Горно Крушоради 1 2 1 4 нова статија
Калуѓерица (Леринско) 2 2 2 6 нова статија
Дреново (Преспа) 2 2 2 6 нова статија
Опаја 1 2 1 4 нова статија
Шаовци 2 2 1 5 нова статија
Врапчин 2 2 2 6 нова статија
Пилори 2 3 2 7 нова статија
Киракали 2 3 2 7 нова статија
Раци 2 2 2 6 нова статија
Георгица 2 2 2 6 нова статија
Снихово 2 2 2 6 нова статија
Милеја (Гребенско) 2 2 2 6 нова статија
Липси 2 2 2 6 нова статија
Горно Видиште 1 1 1 3 нова статија
Вилија (село) 2 2 2 6 нова статија
Цурјака 2 3 2 7 нова статија
Велиди 2 3 2 7 нова статија
Агиос Георгиос (Гребенско) 2 2 2 6 нова статија
Скумција 1 2 1 4 нова статија
Селисма 2 3 2 7 нова статија
Пичунгија 2 3 2 7 нова статија
Илесли 2 3 2 7 нова статија
Џиџилер 2 3 2 7 нова статија
Киримзиќој 2 3 2 7 нова статија
Ердогмуш 2 2 2 6 нова статија
Хадова 2 2 2 6 нова статија
Топчилар 2 3 2 7 нова статија
Профитис Илијас 1 2 1 4 нова статија
Зоодохос Пиги 1 2 1 4 нова статија
Хашлар 2 3 2 7 нова статија
Агио Пневма 1 2 1 4 нова статија
Забрдени (Костурско) 2 2 2 6 нова статија
Либешево 2 2 2 6 нова статија
Вкупно