Википедија на венецијански јазик

From Википедија
Jump to navigation Jump to search
Википедија на венецијански јазик
АдресаЕнциклопедиски интернет проект
Достапно навенецијански јазик
СедиштеМајами
СопственикВикимедија Фондација
Мрежно местоhttp://vec.wikipedia.org/
Комерцијалноне
Регистрацијаопционално

Википедија на венецијански јазик е издание на Википедија на венецијански јазик.

Надворешни врски[edit | edit source]