Википедија:Уредувачки натпревари/Африка/евиденција/Тиверополник

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Тиверополник]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Религија во Мароко 4 4 8 нова статија
Религија во Мозамбик 3 3 6 нова статија
Религија во Намибија 2 2 4 нова статија
Религија во Нигер 3 3 6 нова статија
Религија во Нигерија 2 2 4 нова статија
Религија во Руанда 4 4 8 нова статија
Религија во Мадагаскар 2 2 4 нова статија
Религија во Сенегал 2 2 4 нова статија
Религија во Ангола 5 4 9 нова статија
Религија во Сејшелите 2 2 4 нова статија
Религија во Мали 3 3 6 нова статија
Религија во Сиера Леоне 4 4 8 нова статија
Религија во Сомалија 4 4 8 нова статија
Религија во Јужен Судан 2 3 5 нова статија
Религија во Јужноафриканска Република 4 4 8 нова статија
Религија во Судан 3 3 6 нова статија
Религија во Мавританија 3 3 6 нова статија
Религија во Свазиленд 2 2 4 нова статија
Религија во Танзанија 3 3 6 нова статија
Религија во Того 1 1 2 нова статија
Религија во Тунис 3 3 6 нова статија
Религија во Уганда 4 4 8 нова статија
Религија во Малави 3 3 6 нова статија
Религија во Маврициус 3 3 6 нова статија
Религија во Либерија 3 3 6 нова статија
Религија во Лесото 2 2 4 нова статија
Религија во Кенија 4 4 8 нова статија
Религија во Боцвана 2 3 5 нова статија
Религија во Бенин 3 3 6 нова статија
Религија во Алжир 4 4 8 нова статија
Религија во Брегот на Слоновата Коска 2 2 4 нова статија
Религија во Буркина Фасо 2 2 4 нова статија
Религија во Бурунди 3 3 6 нова статија
Религија во Габон 2 2 4 нова статија
Религија во Гамбија 2 2 4 нова статија
Религија во Гана 3 3 6 нова статија
Религија во Гвинеја 3 3 6 нова статија
Религија во Гвинеја-Бисао 2 2 4 нова статија
Религија во Египет 6 6 12 нова статија
Религија во Еритреја 2 2 4 нова статија
Религија во Етиопија 5 5 10 нова статија
Религија во Зелен ’Рт 2 2 4 нова статија
Религија во Централноафриканска Република 2 2 4 нова статија
Религија во Република Конго 2 2 4 нова статија
Религија во Џибути 2 2 4 нова статија
Религија во Чад 3 3 6 нова статија
Религија во Демократска Република Конго 2 2 4 нова статија
Религија во Камерун 2 2 4 нова статија
Религија во Комори 3 3 6 нова статија
Религија во Екваторска Гвинеја 1 1 2 нова статија
Религија во Замбија 3 3 6 нова статија
Религија во Зимбабве 3 2 5 нова статија
Африкански куп на нации 6 6 12 нова статија
Африкански куп на нации 1957 1 2 3 нова статија
Африкански куп на нации 1959 1 2 3 нова статија
Африкански куп на нации 1962 2 2 4 нова статија
Африкански куп на нации 1963 3 3 6 нова статија
Африкански куп на нации 1965 3 3 6 нова статија
Африкански куп на нации 1968 3 3 6 нова статија
Африкански куп на нации 1970 3 3 6 нова статија
Африкански куп на нации 1972 3 3 6 нова статија
Африкански куп на нации 1974 3 3 6 нова статија
Африкански куп на нации 1976 3 3 6 нова статија
Африкански куп на нации 1978 3 3 6 нова статија
Африкански куп на нации 1980 3 3 6 нова статија
Африкански куп на нации 1982 3 3 6 нова статија
Африкански куп на нации 1984 3 3 6 нова статија
Африкански куп на нации 1986 3 3 6 нова статија
Африкански куп на нации 1988 3 3 6 нова статија
Африкански куп на нации 1990 3 3 6 нова статија
Африкански куп на нации 1992 4 3 7 нова статија
Африкански куп на нации 1994 4 4 8 нова статија
Африкански куп на нации 1996 4 4 8 нова статија
Африкански куп на нации 1998 4 4 8 нова статија
Африкански куп на нации 2000 4 4 8 нова статија
Африкански куп на нации 2002 4 4 8 нова статија
Африкански куп на нации 2004 4 4 8 нова статија
Африкански куп на нации 2006 4 4 8 нова статија
Африкански куп на нации 2010 4 4 8 нова статија
Африкански куп на нации 2012 4 4 8 нова статија
Африкански куп на нации 2013 3 4 7 нова статија
Африканско првенство во кошарка 3 3 6 нова статија
Африканско првенство во кошарка 1962 1 1 2 нова статија
Африканско првенство во кошарка 1964 1 1 2 нова статија
Африканско првенство во кошарка 1965 1 1 2 нова статија
Африканско првенство во кошарка 1968 2 2 4 нова статија
Африканско првенство во кошарка 1970 2 2 4 нова статија
Африканско првенство во кошарка 1972 2 2 4 нова статија
Африканско првенство во кошарка 1974 2 2 4 нова статија
Африканско првенство во кошарка 1975 1 2 3 нова статија
Африканско првенство во кошарка 1978 2 2 4 нова статија
Африканско првенство во кошарка 1980 2 2 4 нова статија
Африканско првенство во кошарка 1981 2 2 4 нова статија
Африканско првенство во кошарка 1983 2 2 4 нова статија
Африканско првенство во кошарка 1985 2 2 4 нова статија
Африканско првенство во кошарка 1987 2 2 4 нова статија
Африканско првенство во кошарка 1989 2 2 4 нова статија
Африканско првенство во кошарка 1992 2 2 4 нова статија
Африканско првенство во кошарка 1993 2 2 4 нова статија
Африканско првенство во кошарка 1995 2 2 4 нова статија
Африканско првенство во кошарка 1997 2 2 4 нова статија
Африканско првенство во кошарка 1999 3 2 5 нова статија
Африканско првенство во кошарка 2001 2 2 4 нова статија
Африканско првенство во кошарка 2003 3 3 6 нова статија
Африканско првенство во кошарка 2005 3 3 6 нова статија
Африканско првенство во кошарка 2007 3 3 6 нова статија
Африканско првенство во кошарка 2009 3 3 6 нова статија
Африканско првенство во кошарка 2011 3 3 6 нова статија
Африканско првенство во кошарка 2013 3 3 6 нова статија
Африканско првенство во кошарка 2015 3 3 6 нова статија
Африканско првенство во кошарка 2017 1 1 2 нова статија
Освојување на Африка 9 10 19 нова статија
Руанда-Урунди 1 2 3 нова статија
Слободна Држава Конго 6 5 11 нова статија
Француска Западна Африка 3 3 6 нова статија
Француски Судан 5 5 10 нова статија
Француска Гвинеја 2 2 4 нова статија
Колонија Нигер 3 3 6 нова статија
Француска Горна Волта 3 3 6 нова статија
Сенегамбија и Нигер 1 1 2 нова статија
Горен Сенегал и Нигер 1 1 2 нова статија
Француски Дахомеј 1 2 3 нова статија
Француско Того 2 2 4 нова статија
Француска Екваторијална Африка 3 3 6 нова статија
Француски Камерун 4 3 7 нова статија
Француско Конго 2 2 4 нова статија
Убанги-Шари 2 3 5 нова статија
Француски Чад 2 3 5 нова статија
Француска Северна Африка 2 2 4 нова статија
Француски Алжир 2 2 4 нова статија
Алжирска војна за независност 3 3 6 нова статија
Француски протекторат Тунис 2 2 4 нова статија
Француско Мароко 1 1 2 нова статија
Ахагар 2 2 4 нова статија
Национален парк „Белезма“ 1 1 2 нова статија
Национален парк „Шреа“ 1 1 2 нова статија
Национален парк „Џурџура“ 1 1 2 нова статија
Вкупно