Културно наследство на Македонија во Општина Шуто Оризари

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Според евиденцијата во Регистарот на културно наследство на Управата за заштита на културното наследство на Македонија (УЗКН) на подрачјето на Општина Шуто Оризари нема прогласено ниту еден објект за културно наследство на Македонија.