Културно наследство на Македонија во Општина Македонска Каменица

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Според евиденцијата во Регистарот на културно наследство на Управата за заштита на културното наследство на Македонија (УЗКН) на подрачјето на Општина Македонска Каменица нема прогласено ниту еден објект за културно наследство на Македонија.