Културно наследство на Македонија во Општина Боговиње

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Според евиденцијата во Регистарот на културно наследство на Управата за заштита на културното наследство на Македонија (УЗКН) на подрачјето на Општина Боговиње нема прогласено ниту еден објект за културно наследство на Македонија.