Културно наследство на Македонија во Општина Кривогаштани

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Според евиденцијата во Регистарот на културно наследство на Управата за заштита на културното наследство на Македонија (УЗКН) на подрачјето на Општина Кривогаштани нема прогласено ниту еден објект за културно наследство на Македонија.