Прејди на содржината

Културно наследство на Македонија во Општина Босилово

Од Википедија — слободната енциклопедија

Според евиденцијата во Регистарот на културно наследство на Управата за заштита на културното наследство на Македонија (УЗКН) на подрачјето на Општина Босилово нема прогласено ниту еден објект за културно наследство на Македонија.