Културно наследство на Македонија во Општина Аеродром

Од Википедија — слободната енциклопедија

Според евиденцијата во Регистарот на културно наследство на Управата за заштита на културното наследство на Македонија (УЗКН) на подрачјето на Општина Аеродром нема прогласено ниту еден објект за културно наследство на Македонија.