Прејди на содржината

Културно наследство на Македонија во Општина Сопиште

Од Википедија — слободната енциклопедија

Според евиденцијата во Регистарот на културно наследство на Управата за заштита на културното наследство на Македонија (УЗКН) на подрачјето на Општина Сопиште нема прогласено ниту еден објект за културно наследство на Македонија.