Културно наследство на Македонија во Општина Богданци

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Според евиденцијата во Регистарот на културно наследство на Управата за заштита на културното наследство на Македонија (УЗКН) на подрачјето на Општина Богданци нема прогласено ниту еден објект за културно наследство на Македонија.