Културно наследство на Македонија во Општина Чешиново-Облешево

Од Википедија — слободната енциклопедија

Според евиденцијата во Регистарот на културно наследство на Управата за заштита на културното наследство на Македонија (УЗКН) на подрачјето на Општина Чешиново-Облешево нема прогласено ниту еден објект за културно наследство на Македонија.