Културно наследство на Македонија во Општина Илинден

Од Википедија — слободната енциклопедија

Според евиденцијата во Регистарот на културно наследство на Управата за заштита на културното наследство на Македонија (УЗКН) на подрачјето на Општина Илинден нема прогласено ниту еден објект за културно наследство на Македонија.