Википедија:Уредувачки натпревари/Средување/евиденција

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

На оваа страница се наоѓа деталната евиденција на напишаните статии, заедно со оцените на жирито.

Вклучување во натпреварот[уреди извор]

Ако сакате да учествувате во натпреварот, најпрвин создадете страница, така што ќе го внесете вашето корисничко име во полето за внес на текстот и ќе стиснете на копчето. Откако ќе ја направите страницата, додајте се на дното на списокот на учесници.


При создавање на Вашата страница, додадете ги следниве предлошки:

  • {{:ВП:УНЗ|}} — по „|“ внесете го Вашето корисничко име
  • {{:ВП:УНС|}} — по „|“ внесувајте ги статиите кои сте ги направиле за натпреварот, една по друга
  • {{:ВП:УНК}} — шаблон за крај

Учесници[уреди извор]

Тиверополник]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Кантарион 1 1 1 3 подобрена статија
Весна Петрушевска 1 1 1 3 подобрена статија
Александар Стамболијски 1 1 1 3 подобрена статија
Џејда Дувенџи 1 1 1 3 подобрена статија
Казино Монте Карло 3 2 2 7 подобрена статија
Друштво на народите 3 3 4 10 подобрена и проширена статија
Јапонски змејови 1 1 1 3 подобрена статија
Кански филмски фестивал 3 3 3 9 подобрена и проширена статија
Грејс Кели 6 4 4 14 значително подобрена и проширена статија
Ева Перон 6 4 4 14 значително подобрена и проширена статија
Византијци 1 1 1 3 подобрена статија
Брус Стерлинг 2 2 2 6 подобрена статија
Бубалици 1 3 3 7 подобрена и проширена статија
Бордер коли 1 1 1 3 подобрена статија
Мери Болејн 3 2 2 7 подобрена статија
Василиј Кандински 2 2 2 6 подобрена статија
Василиј Жуковски 2 2 3 7 подобрена статија
Жељко Васиќ 1 1 1 3 подобрена статија
Видра 1 1 2 4 подобрена статија
Брук Шилдс 4 3 5 12 подобрена и проширена статија
Боб Марли 4 4 4 12 подобрена и проширена статија
Растафаријанство 2 2 2 6 подобрена и проширена статија
Хајле Селасие 1 1 1 3 подобрена и проширена статија
Абдул Рахман (покрстеник) 4 4 4 12 значително подобрена и проширена статија
Август Раш 3 3 3 9 подобрена и проширена статија
Боби Чарлтон 4 4 4 12 значително подобрена и проширена статија
Донатела Версаче 2 1 2 5 подобрена статија
Адидас 4 3 3 10 значително подобрена статија
Адолф Бенца 1 1 1 3 подобрена статија
Дејвид Боуви 9 6 6 21 значително подобрена и проширена статија
Викиречник 2 2 2 6 подобрена и проширена статија
Вавилонска кула 1 2 2 5 подобрена и проширена статија
Кралица Викторија 7 5 4 16 значително подобрена и проширена статија
Карл Фридрих Гаус 2 2 2 6 подобрена и проширена статија
Генциј 1 2 1 4 подобрена и проширена статија
Рим 9 7 7 23 значително подобрена и проширена статија
Кралство Велика Британија 4 3 3 10 подобрена и проширена статија
Мајкл Џексон 9 8 8 25 значително подобрена и проширена статија
Драган Димитровски 1 1 1 3 подобрена статија
Дороти Хоџкин 1 1 1 3 подобрена статија
Живко Мадевски 1 1 1 3 подобрена статија
Даница Перчинкова 1 1 1 3 подобрена статија
Дарко Димитров 1 1 1 3 подобрена статија
Дијана (принцеза од Велс) 7 5 5 17 значително подобрена и проширена статија
Џонатан Рис Маерс 3 4 3 10 подобрена и проширена статија
Чарлс Дарвин 8 6 5 19 значително подобрена и проширена статија
ДАФИФ 1 1 1 3 подобрена статија
Двогрба камила 1 2 2 5 подобрена и проширена статија
Гевин Дегро 1 1 1 3 подобрена статија
Абрахам де Моавр 2 2 2 6 подобрена и проширена статија
Авари 3 3 3 9 подобрена и проширена статија
Свети Августин 2 3 3 8 подобрена и проширена статија
Анти-масонство 4 4 4 12 подобрена и проширена статија
Аеродром Стенковец 1 1 1 3 подобрена статија
Аеродром Таншонјат 1 1 1 3 подобрена статија
Азиска фудбалска конфедерација 3 3 4 10 подобрена и проширена статија
Александар Карелин 1 2 3 6 значително проширена статија
Александар Поуп 4 2 2 8 подобрена статија
Конрад Аденауер 3 2 2 7 подобрена статија
Лудвиг ван Бетовен 3 4 4 11 значително проширена статија
Александар Амфитеатров 1 1 1 3 подобрена статија
Ајман Ал Завахири 7 6 6 19 значително подобрена и проширена статија
Куран 9 8 6 23 значително подобрена и проширена статија
Историја на Иран 9 8 5 22 значително подобрена и проширена статија
Човек од челик (филм) 7 7 7 21 значително подобрена и проширена статија
Андреја Бочели 2 2 2 6 подобрена статија
Никол Кидман 3 3 3 9 подобрена и проширена статија
Даглас Енгелбарт 2 2 2 6 подобрена статија
Салвадор Дали 4 3 3 10 подобрена и проширена статија
Александар I 1 2 2 5 подобрена статија
Саша Богдановиќ 1 1 1 3 подобрена статија
Висок претставник за Надворешни работи и Безбедносна Политика на Европската Унија 1 1 1 3 подобрена статија
Чарлс Буковски 3 3 3 9 подобрена статија
Иван Џепароски 1 1 1 3 подобрена статија
Изабела Перон 2 2 2 6 подобрена статија
Ланваирпулгвингилгогерихверндробуландисилиогогогох 2 3 2 7 подобрена статија
Англиски булдог 1 2 2 5 подобрена статија
Аргентинска дога 2 2 2 6 подобрена статија
Вкупно
Игорнико]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Црква „Св. Илија“ - Глобочица (потопена црква) 1 1 1 3 подобрена статија
Црква „Св. Недела“ - Драслајца 0 0 0 0 нова статија
Вкупно


Bogomilska]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Пајажината на Шарлота (цртан филм) 1 1 1 3 подобрена статија
Дафт Панк 1 2 2 5 подобрена статија
Бодан Арсовски 2 2 3 7 подобрена и проширена статија
Албанска мафија 2 2 2 6 подобрена статија
Земјата на Израел 1 1 1 3 подобрена статија
Лисицата и ловечкиот пес 1 1 2 4 подобрена статија
Мирко Попов 2 2 3 7 подобрена и проширена статија
Демократска Десница 1 1 1 3 подобрена статија
Звонимир Бобан 1 1 1 3 подобрена статија
Андреја Пирло 1 1 1 3 подобрена статија
Џорџ Бест 1 1 1 3 подобрена статија
Вкупно


Sazdo]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Јоханес Видман 2 3 4 9 значително подобрена и проширена статија
Курт Гедел 6 4 6 16 значително подобрена и проширена статија
Алгебра 7 6 7 20 значително подобрена и проширена статија
Банкнота 2 2 2 6 подобрена и проширена статија
Вкупно


BlueEagle1]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Андре Жид 5 5 6 16 значително подобрена и проширена статија
АББА 4 2 2 8 подобрена статија
Браќа Лимиер 3 3 4 10 подобрена и проширена статија
Гејша 6 4 6 16 значително подобрена и проширена статија
Авангарда 4 2 3 9 подобрена статија
Абакус 3 2 3 8 подобрена статија
Калањево 2 2 2 6 подобрена статија
Капуера 4 3 3 10 подобрена статија
Моби 1 3 3 7 подобрена и проширена статија
Галија 4 3 3 10 подобрена и проширена статија
Ден на шегата 2 2 2 6 подобрена статија
Штрумпфови 4 2 2 8 подобрена статија
Ураниум 7 3 4 14 значително подобрена и проширена статија
Кучиња 3 3 3 9 значително подобрена и проширена статија
Планинарски дом „Дервен“ 2 2 3 7 подобрена статија
Планинарски дом „Даре Џамбаз“ 2 2 3 7 подобрена статија
Вонземјани миленичиња 1 1 1 3 средување на статија
Африкански крокодил 2 2 2 6 подобрена статија
Вилинско коњче 3 2 3 8 подобрена статија
Луис Карол 5 4 4 13 значително подобрена и проширена статија
Кралот Лав (цртан филм) 4 3 3 10 подобрена и проширена статија
Амониум нитрат 3 2 3 8 подобрена и средена статија
Кафе 8 4 4 16 значително подобрена и проширена статија
Франц Кафка 3 3 3 9 подобрена и проширена статија
Гваделуп 3 3 3 9 подобрена и проширена статија
Антички театри во Македонија 5 4 5 14 значително подобрена и проширена статија
Хајди (роман) 3 3 3 9 подобрена и проширена статија
Бернско планинско куче 3 3 3 9 подобрена и проширена статија
Бернардинец 3 3 3 9 подобрена и проширена статија
Акихабара 3 2 3 8 подобрена статија
Бруклин 7 3 3 13 подобрена и проширена статија
Диор 6 2 3 11 подобрена статија
Тегобност (роман) 2 2 2 6 подобрена статија
Анаис Нин 3 2 2 7 подобрена статија
Џивџи 3 2 3 8 подобрена статија
Читачот (филм) 2 2 2 6 подобрена статија
Црвенкапа 5 3 3 11 подобрена и проширена статија
Вкупно


Инокентиј]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Галактички групации и јата 4 4 5 13 значително подобрена и проширена статија
Нанометар 2 3 3 8 значително подобрена статија
Астрохемија 6 6 8 20 значително подобрена и проширена статија
Геофизика 6 6 9 21 значително подобрена и проширена статија
Вкупно


P.Nedelkovski]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Дигитална мрежа на интегрирани услуги 3 2 3 8 значително подобрена статија
Динамичка меморија со случаен пристап 4 4 5 13 значително подобрена и проширена статија
Еден Азар 3 3 4 10 подобрена и проширена статија
Германски јазик 3 3 3 9 подобрена и проширена статија
Оптички кабел 3 4 4 11 значително подобрена и проширена статија
Мрежна магистрала 1 1 1 3 подобрена статија
Шведска маса 2 2 2 6 подобрена статија
Праисториска уметност 2 2 2 6 подобрена статија
Историја на комуникацијата 0 0 0 0 нова статија
Електрична енергија 2 2 2 6 подобрена статија
Вкупно