Карпош III

Од Википедија — слободната енциклопедија
За истоимените борци, видете Карпош и Христијан Тодоровски-Карпош. За општината, видете Општина Карпош. За други значења видете Карпош (појаснување).

Карпош III е населба која се наоѓа во западно Скопје.