Таа (списание)

Од Википедија — слободната енциклопедија
Таа

Таа е списание на издавачката куќа ппп НАМ, од Скопје.

Во април 1995 излезе првиот број на тинејџерското списание ТАА. Слоганот на ТАА е "Се само обична не", а ги отсликува желбите, сфаќањата, стилот на живеење на нашите млади читателки, но и стилот, дизајнот и соджините на самото списание. Тинејџерките пројавиле огромен интерес за ТАА уште на самиот почеток, којшто до денес не е намален.

ТАА со секој нов број расте и се обликува според желбите на многубројните читателки, кои испраќаат илјадници писма, со прилози, предлози, сугестии.

Погледнете исто така[уреди | уреди извор]

Надворешни врски[уреди | уреди извор]