Тој (списание)

Од Википедија — слободната енциклопедија
Тој

Тој е списание на издавачката куќа НАМ, од Скопје.

Првиот број на „TOJ машки свет“ излезе во април 2004 година. ТОЈ е прво специјализирано списание за мажи во Македонија. За мажи со страст за животот! Наменето е за младите, амициозни мажи, жедни за успех. На современите мажи - динамични, активни, сигурни во себе, ослободени од комплекси, едноставни, отворени, блиски. Темите се поврзани со нивниот свет, а тоа е: спорт, забава, хоби,информатичко-технолошки иновации, емоции, здравје, автомобилизам.

Надворешни врски[уреди | уреди извор]