Википедија:Викисредба (25 мај 2022)

Од Википедија — слободната енциклопедија
Викисредба XLIX

 

Скопје, 25 мај 2022

 
Викисредби
2024

2023

2022

2020

2019

2018

2017

2014
XLIII  • XLIV

2013
XXXVIII  • XXXIX  • XL  • XLI  • XLII

2012
XXV  • XXVI  • XXVII  • XXVIII  • XXIX  • XXX  • XXXI  • XXXII  • XXXIII  • XXXIV  • XXXV • XXXV • XXXV  • XXXVI  • XXXVII

2011
XXI  • XXII • XXII  • XXIII  • XXIV  • XXV

2010
XVI  • XVII  • XVIII  • XIX  • XX

2009
IV  • V  • VI  • VII  • VIII  • IX  • X  • XI  • XII  • XIII  • XIV • XIV  • XV

2008
III • III

2007

2006

49. Викисредба ― собир на заедницата на Википедија на македонски јазик. На оваа средба беше одржано доделувањето на Наградата за уредник со траен придонес на уредниците: Македонец, MacedonianBoy, Raso mk, Kiril Simeonovski, Виолетова, ГП, FlavrSavr, и Ehrlich91 кои беа дел од првата генерација добитници, и Ca7apult и Carshalton кои беа дел од втората генерација добитници.

Присутни[уреди извор]

  1. Dandarmkd (разговор придонеси)
  2. Kiril Simeonovski (разговор придонеси)
  3. Ehrlich91 (разговор придонеси)
  4. Виолетова (разговор придонеси)
  5. Македонец (разговор придонеси) + 1
  6. ГП (разговор придонеси)
  7. FlavrSavr (разговор придонеси)
  8. Ca7apult (разговор придонеси)
  9. Carshalton (разговор придонеси)
  10. SirGoldenBlade (разговор придонеси)

Галерија[уреди извор]