Корисник:Raso mk

Од Википедија — слободната енциклопедија
 


Штом ќе умрам пепел сторете ме, в Бело Море чеда фрлете ме,
кај што Вардар Егеј го целива, а Пирин цветен ги милува.
Нека знаат клети одродници, славно име нема да загине.
И мртви дома си одиме...Што сме биле тоа и ќе бидеме


Raso mk

Article counter

Нашата земја е мала, можеби затоа апетитите на соседите се големи!.

Wikipedia:Macedonia Timeless


You can't always get what you want.
But if you try sometimes you might find, you get what you need.

Commons:Licensing


Go according to self, or signed with the devil and die.

Wikipedia:Call me by my name
Здраво, јас сум Рашо, повеќе за мене тука....
Hi there. I'm Rašo (Raso mk), more about me here....