Прејди на содржината

Корисник:Dandarmkd

Од Википедија — слободната енциклопедија
Детаљи
Овој корисник е Македонец.
Македонско етничко знамеОвој корисник е
чистокрвен Македонец.
29 Овој Википедијанец има 29 години, 6 месеци и 4 дена
на 19 јули, 2024.
Овој корисник е активен на Википедија веќе
 12 години, 8 месеци и 28 дена.
Собирен преглед на создадените статии
Бројност Датум Јубилејна статија
1. статија 13 ноември 2011 СЕХА лига
10. статија 7 октомври 2013 Фудбалски куп на Македонија 2012-2013
20. статија 6 декември 2013 Фудбалски куп на Македонија 2009-2010
50. статија 9 август 2014 Втора фудбалска лига на Македонија 1999/2000
100. статија 30 јуни 2015 ФК Шкупи
200. статија 9 февруари 2017 КК Неметали Огражден
500. статија 25 април 2020 Бело знаме (слика)
1000. статија 23 ноември 2020 Марија Тереза Рафаела Шпанска
2000. статија 26 декември 2021 Меѓународен фолклорен детски фестивал „Оро без граници“
3000. статија 11 март 2023 Иванович (украинско презиме)
Натпреварувачки успеси на Википедија
Натпревар Датум Учинок Место и награда
Византија 16 јули-15 август 2015 30 нови статии и 6 подобрени статии 3. место
Ракомет 1-31 октомври 2019 72 нови статии и 24 подобрени статии 3. место
Генетика 1-29 февруари 2024 99 нови статии 1. место
Награда за најдобра статија (Историја на евгениката)
СИЕ Пролет 2024 1-30 април 2024 59 нови статии Ќе биде одлучено
Право на домување 3-9 јуни 2024 32 нови статии 3. место
Јубилејни статии
Број на јубилејна статија Датум Јубилејна статија
123.000 1 февруари 2022 Епир (римска провинција)
142.000 27 февруари 2024 Мутагенеза
143.000 13 април 2024 Барања