Википедија:Викисредба (14 јануари 2023)

Од Википедија — слободната енциклопедија
Викисредба L

 

Скопје, 14 јануари 2023

 
Викисредби
2023

2020

2019

2018

2017

2014
XLIII  • XLIV

2013
XXXVIII  • XXXIX  • XL  • XLI  • XLII

2012
XXV  • XXVI  • XXVII  • XXVIII  • XXIX  • XXX  • XXXI  • XXXII  • XXXIII  • XXXIV  • XXXV • XXXV • XXXV  • XXXVI  • XXXVII

2011
XXI  • XXII • XXII  • XXIII  • XXIV  • XXV

2010
XVI  • XVII  • XVIII  • XIX  • XX

2009
IV  • V  • VI  • VII  • VIII  • IX  • X  • XI  • XII  • XIII  • XIV • XIV  • XV

2008
III • III

2007

2006

Се известуваат сите корисници на Википедија на македонски јазик дека на 14 јануари 2023 (сабота), со почеток во 19:00 ч., во Пјаца Либерта во Скопје (карта) ќе се одржи викисредба за одбележување на 22 години од постоењето на Википедија. На викисредбата ќе има дружење, разговори на разни теми, а на крајот и роденденска торта.

Пријавено присуство[уреди извор]

 1. За --Dandarmkd (разговор) 11:38, 10 јануари 2023 (CET)Одговори[одговори]
 2. За --Kiril Simeonovski (разговор) 11:42, 10 јануари 2023 (CET)Одговори[одговори]
 3. За --Виолетова (разговор) 17:28, 10 јануари 2023 (CET)Одговори[одговори]
 4. За --User:Frosina.D (разговор)
 5. За --User:Професор 18+
 6. За --Ehrlich91 (разговор) 13:57, 11 јануари 2023 (CET)Одговори[одговори]
 7. За --Veniso (разговор) 22:29, 12 јануари 2023 (CET)Одговори[одговори]
 8. За --Vale Trajkoska
 9. За --Simona Trajkoska
 10. За --Tatjanagogoska
 11. За --Krstevska123
 12. За --Ivan Zivkovik (Иван Ж (разговор) 18:01, 13 јануари 2023 (CET))Одговори[одговори]
 13. За --Ina pet
 14. За --P.Nedelkovski (разговор) 07:09, 14 јануари 2023 (CET)Одговори[одговори]
 15. За --Dragana Niseva (разговор) 14:06, 14 јануари 2023 (CET)Одговори[одговори]

Присутни[уреди извор]

 1. Иван Ж (разговор придонеси)
 2. Dandarmkd (разговор придонеси)
 3. Kiril Simeonovski (разговор придонеси)
 4. Frosina.D (разговор придонеси)
 5. P.Nedelkovski (разговор придонеси)
 6. Ehrlich91 (разговор придонеси)
 7. Професор 18+ (разговор придонеси)
 8. Veniso (разговор придонеси)
 9. Виолетова (разговор придонеси)
 10. Tatjanagogoska (разговор придонеси)
 11. Krstevska123 (разговор придонеси)
 12. Ina pet (разговор придонеси)
 13. Теона Ѓеркоска (разговор придонеси)
 14. Полупрофесионален Шофер (разговор придонеси)
 15. Dean Lazarevski (разговор придонеси)

Галерија[уреди извор]