The Bells The Bells

Од Википедија — слободната енциклопедија
без наслов

The Bells The Bells е ЦД/ДВД со ремикси издадено од страна на електронската група Underworld во Јапонија на 25 јуни 2008. Содржи ремикси од песните од албумот Oblivion with Bells, како и дополнително ДВД, коешто содржи видео спотови за песните од албумот. На албумот се наоѓа и нова, претходно неиздадена песна, „Parc“.

Песни[уреди | уреди извор]

ЦД
 1. „Parc (претходно неиздадена)“
 2. „Crocodile (Innervisions Orchestra mix)“
 3. „Boy Boy Boy (Switch remix)“
 4. „Beautiful Burnout (Pig & Dan remix)“
 5. „Beautiful Burnout (Mark Knight remix)“
 6. „Ring Road (Autokratz remix)“
 7. „Ring Road (Kris Menace remix)“
 8. „Holding The Moth (Audiojack remix)“
ДВД
 1. „Crocodile“ (Directed by Simon Taylor)
 2. „Crocodile“ - version (Directed by Simon Taylor) - aka 'Aligator version'
 3. „Boy, Boy, Boy“ (Directed by Simon Taylor)
 4. „Beautiful Burnout“ (Directed by Dirk Van Dooren)
 5. „Ring Road“ (Directed by Ian St.George Freeman and Graham Wood)
 6. „Ring Road“ - version (Directed by John Warwicker and Julian Bryant)
 7. „Beautiful Burnout“ (Live at the Oblivion Ball, Japan 2007. Directed by Simon Taylor)

Надворешни врски[уреди | уреди извор]