Прејди на содржината

Everything, Everything

Од Википедија — слободната енциклопедија
без наслов

Everything, Everything е албум во живо на Underworld, издаден на 12 септември, 2000 година. Албумот е именуван според текстот на една од песна, „Cowgirl“.

Придружно ДВД е издадено одделно брзо по излегувањето на албумот. ДВД-то содржи живи снимки од групата заедно со видеографија и уметнички ефекти од дизајнерската група Tomato. ДВД-то исто така содржи неколку песни што не се на албумот: „Moaner“, „Puppies“, „Kittens“ и „Rowla“.

Сите песни се од Underworld, освен ако нема забелешка.

  1. Juanita / Kiteless“ – 12:35
  2. „Cups“ – 3:26
  3. Push Upstairs“ – 7:28
  4. Pearl's Girl“ – 8:17
  5. Jumbo“ – 8:33
  6. „Shudder / King of Snake“ (Белот/Мородер/Самер/Underworld) – 12:17
  7. Born Slippy .NUXX“ – 10:56
  8. Rez / Cowgirl“ – 11:47