Change the Weather

Од Википедија — слободната енциклопедија
без наслов

Change the Weather е вториот албум на Underworld, издаден во 1989.

Песни[уреди | уреди извор]

Сите песни се од Карл Хајд, Рик Смит и Алфи Томас, освен ако нема забелешка.

  1. „Change the Weather“ – 3:30
  2. „Stand Up“ – 5:42
  3. „Fever“ – 3:29
  4. „Original Song“ – 3:28
  5. „Mercy“ – 3:48
  6. „Mr. Universe“ – 3:56
  7. „Texas“ – 3:32
  8. „Thrash“ – 4:17
  9. „Sole Survivor“ – 4:04
  10. „Beach" (Хајд/Смит) – 2:08