Pizza for Eggs

Од Википедија — слободната енциклопедија
без наслов

Pizza for Eggs е вториот албум од серијата The Riverrun Project на групата Underworld, издаден онлајн на 7 декември 2005.

Песни[уреди | уреди извор]

Pizza for Eggs е доставен како аудио податотека од 25 минути и 8 секунди, именуван „Audio.mp3“. Имињата на песните се преземени од http://www.underworldlive.com/, а должините се проценети од слушателите.

Сите песни се од Underworld, освен ако не е означено поинаку.

MP3: underworldlive.com, UWR-0500004-1[уреди | уреди извор]

  1. „Food a Ready“ – 7:06
  2. „Back in the Fears“ – 2:08
  3. „Vanilla Monkey“ – 4:27
  4. „Flatz“ – 0:45
  5. „Ancient Phat Farm Coat“ – 8:16
  6. „Play Pig“ – 2:36