I'm a Big Sister, and I'm a Girl, and I'm a Princess, and This Is My Horse

Од Википедија — слободната енциклопедија
без наслов

I'm a Big Sister, and I'm a Girl, and I'm a Princess, and This Is My Horse е третиот албум од серијата Riverrun на Underworld, издаден онлајн на 5 јуни 2006.

Песни[уреди | уреди извор]

I'm a Big Sister е доставен како аудио податотека од 30 минути и 34 секунди, именуван „Audio.mp3“. Имињата на песните се преземени од http://www.underworldlive.com/, а должините се проценети од слушателите.

Сите песни се од Underworld, освен ако не е означено поинаку.

MP3: underworldlive.com, UWR-0600013-1[уреди | уреди извор]

  1. „Peach Tree“ - 10:03
  2. „Mowed Path“ - 4:38
  3. „Showlder“ - 3:54
  4. „Wedge“ - 9:37
  5. „11 Hundred Hz“ - 2:22