dubnobasswithmyheadman

Од Википедија — слободната енциклопедија

без наслов

dubnobasswithmyheadman е албум на Underworld, издаден во 1993 година.

Песни[уреди | уреди извор]

Сите песни се од Карл Хајд и Рик Смит, освен ако нема забелешка.

  1. „Dark & Long“ – 7:35
  2. Mmm... Skyscraper I Love You“ (Дарен Емерсон/Хајд/Смит) – 13:08
  3. „Surfboy“ (Емерсон/Хајд/Смит) – 7:33
  4. „Spoonman“ – 7:41
  5. „Tongue“ – 4:50
  6. „Dirty Epic“ – 9:55
  7. Cowgirl“ – 8:29
  8. „River of Bass“ – 6:26
  9. M.E.“ – 7:08