Прејди на содржината

Lovely Broken Thing

Од Википедија — слободната енциклопедија
без наслов

Lovely Broken Thing е првиот албум од серијата The RiverRun Project на Underworld, издаден онлајн на 9 ноември 2005.

Lovely Broken Thing содржи еден податотека од 28 минути и 37 секунди именуван „Audio.mp3“. Имињата на песните се преземени од http://www.underworldlive.com/, а должините на песните се проценети од слушачите.

Сите песни се од Underworld, освен ако не е поинаку означено.

MP3: underworldlive.com, UWR-0500003-1

[уреди | уреди извор]
  1. „JAL to Tokyo“ – 5:37
  2. „Billy Goat“ – 6:02
  3. „Peggy Sussed“ – 2:11
  4. „Dub Shepherd“ – 2:36
  5. „Lenny Penne“ – 7:07
  6. „Monkey Wink“ – 3:01
  7. „Witness“ – 1:53