Breaking and Entering (саундтрак)

Од Википедија — слободната енциклопедија
без наслов
Сликата за САД

Саундтракот за филмот Breaking and Entering бил издаден од V2 Records на 6 ноември 2006, речиси два месеца пред излегувањето на филмот во САД. Саундтракот е плод на соработка помеѓу групата Underworld и Габриел Јаред.

Песни[уреди | уреди извор]

 1. „A Thing Happens“
 2. „St Pancras“
 3. „Sad Amira“
 4. „Monkey One“
 5. „Not Talking“
 6. „Hungerford Bridge“
 7. „We Love Bea“
 8. „Happy Toast“
 9. „Monkey Two“
 10. „Will and Amira“
 11. „Primrose Hill“
 12. „So-ree“
 13. „Mending Things“
 14. „Broken Entered“
 15. „Piano Modal“
 16. „Counterpoint Hang Pulse“
 17. „JAL to Tokyo: Riverrun Version“ (Japan Bonus Track)

Надворешни врски[уреди | уреди извор]