The Misterons Mix

Од Википедија — слободната енциклопедија
без наслов

The Misterons Mix е бесплатен микс за сите што ги купиле сите три дела од серијата Riverrun на групата Underworld, издаден онлајн во 2006 година.

Песни[уреди | уреди извор]

Сите песни се од Underworld, освен ако не е означено поинаку.

MP3: underworldlive.com, UWR-0600014-1[уреди | уреди извор]

  1. „Peach Tree“
  2. „Vanilla Monkey“
  3. „Lenny Penne“
  4. „Billy Goat“
  5. „Back in the Fears“
  6. „Play Pig (Pig & Dan Remix 1)“
  7. „Food a Ready“