Википедија:Уредувачки натпревари/СИЕ Пролет 2018/евиденција/19user99

Од Википедија — слободната енциклопедија
19user99]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Бронислава Длуска 4 4 4 12  Полска (нова статија)
Гаврило Принцип 6 6 6 18  Босна и Херцеговина (значително подобрена статија)
Кокошник 3 3 3 9  Русија (нова статија)
Елена Вукановиќ 3 3 3 9  Србија (нова статија)
Австриско-швајцарска епархија 2 2 2 6  Србија (нова статија)
Сотирија Белу 4 4 4 12  Грција (нова статија)
Католичка црква во Грција 3 3 3 9  Грција (нова статија)
Егле кралицата на змиите 3 3 3 9  Литванија (нова статија)
Католичка црква во Литванија 3 3 3 9  Литванија (нова статија)
Аспазија (поетеса) 3 3 3 9  Латвија (нова статија)
Алаjза Пашкевич 3 3 3 9  Белорусија (нова статија)
Белоруските протести од 2017 4 4 4 12  Белорусија (нова статија)
Магуба Сиртланова 2 3 2 7  Татарстан (нова статија)
Надја Ножарова 2 3 3 8  Бугарија (нова статија)
Телевизија во Албанија 2 3 3 8  Албанија (нова статија)
Бихачко-петровачка епархија 2 3 3 8  Република Српска (нова статија)
Златната Була од 1242 3 4 4 11  Хрватска (нова статија)
Православието во Хрватска 3 3 3 9  Хрватска (нова статија)
Славонска епархија 3 3 3 9  Хрватска (нова статија)
Џамала 5 5 5 15  Крим (нова статија)
Ислам во Косово 4 4 4 12  Косово (нова статија)
Томирис 4 4 4 12  Казахстан (нова статија)
Вапско движење 3 3 3 9  Естонија (нова статија)
Вранчашки земјотрес (1802) 4 4 4 12  Романија (нова статија)
Ислам во Словачка 3 3 3 9  Словачка (нова статија)
Нино (принцеза) 4 4 4 12  Грузија (нова статија)
Фахрониса Зејд 5 5 5 15  Турција (нова статија)
Ислам во Словенија 2 3 3 8  Словенија (нова статија)
Турбето на Ѓул Баба 2 3 3 8  Унгарија (нова статија)
Сегединска синагога 2 2 2 6  Унгарија (нова статија)
Ислам во Унгарија 4 4 4 12  Унгарија (нова статија)
Олена Пчилка 3 3 3 9  Украина (нова статија)
Ема Андијевска 4 4 4 12  Украина (нова статија)
Католичка црква во Австрија 2 3 2 7  Австрија (нова статија)
Обервалтерсдорф 1 1 1 3  Австрија (нова статија)
Православието во Австрија 2 2 2 6  Австрија (нова статија)
Кејсар Кашиева 2 3 2 7  Азербејџан (нова статија)
Нигјар Рафибејли 2 3 3 8  Азербејџан (нова статија)
Руска православна црква во Азербејџан 2 3 3 8  Азербејџан (нова статија)
Елмира Хусејнова 3 4 4 11  Азербејџан (нова статија)
Земфира 5 5 5 15  Башкортостан (нова статија)
Ара Убавиот 2 2 2 6  Ерменија (нова статија)
Арташес I 3 3 3 9  Ерменија (нова статија)
Ислам во Белорусија 2 2 2 6  Белорусија (нова статија)
Католичка црква во Белорусија 2 2 2 6  Белорусија (нова статија)
Католичка црква во Ерменија 2 2 2 6  Ерменија (нова статија)
Азатан 1 2 1 4  Ерменија (нова статија)
Новочеркаска катедрала 2 3 3 8  Донечка Област (нова статија)
Домовина 3 3 3 9  Лужица (нова статија)
Арама 1 2 2 5  Ерменија (нова статија)
Лутипри 1 1 1 3  Ерменија (нова статија)
Аргишти I 2 2 2 6  Ерменија (нова статија)
Сардури II 2 1 1 4  Ерменија (нова статија)
Менуа 1 1 1 3  Ерменија (нова статија)
Сардури I 1 1 1 3  Ерменија (нова статија)
Ишпуини 2 2 2 6  Ерменија (нова статија)
Тигран III 2 1 1 4  Ерменија (нова статија)
Пинска епархија 2 2 2 6  Белорусија (нова статија)
Гродненска епархија 2 2 2 6  Белорусија (нова статија)
Витепска епархија 2 2 2 6  Белорусија (нова статија)
Минско-Могиљовска архиепископија 3 3 3 9  Белорусија (нова статија)
Маја Санду 2 3 3 8  Молдавија (нова статија)
Вкупно