Википедија:Уредувачки натпревар/СИЕ Пролет 2017/евиденција/P.Nedelkovski

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
P.Nedelkovski]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Корнати 1 2 3  Хрватска (нова статија)
Медведница 1 2 3  Хрватска (нова статија)
Прошек 3 3 6  Хрватска (нова статија)
Марко Крижевчанин 2 3 5  Хрватска (нова статија)
Требишница 3 3 6  Република Српска (нова статија)
Михаило Петровиќ-Алас 5 4 9  Србија (нова статија)
Јован Цвииќ 8 8 16  Србија (нова статија)
Српски лични имиња 4 4 8  Србија (нова статија)
Српска кујна 5 5 10  Србија (нова статија)
Српска книжевност 3 3 6  Србија (нова статија)
Српска уметност 2 3 5  Србија (нова статија)
Кралство Србија (средновековно) 10 10 20  Србија (нова статија)
Црква „Свети четириесет маченици“ - Велико Трново 2 2 4  Бугарија (нова статија)
Трновска книжевна школа 3 3 6  Бугарија (нова статија)
Насадени камења 2 3 5  Бугарија (нова статија)
Розова Долина 3 3 6  Бугарија (нова статија)
Национален парк Рила 4 4 8  Бугарија (нова статија)
Белинташ 4 3 7  Бугарија (нова статија)
Католичка црква на Косово 1 1 2  Косово (нова статија)
Босанскохерцеговска кујна 3 3 6  Босна и Херцеговина (нова статија)
Бјелашница 3 3 6  Босна и Херцеговина (нова статија)
Мирза Делибашиќ 2 3 5  Босна и Херцеговина (нова статија)
Албин Бруновски 3 3 6  Словачка (нова статија)
Микулаш Галанда 2 2 4  Словачка (нова статија)
Црква „Свети Спас“ на Нередица 3 3 6  Русија (нова статија)
Севастополски раскази 3 3 6  Русија (нова статија)
Тивкиот Дон 4 4 8  Русија (нова статија)
Соборна црква „Света Софија“ - Велики Новгород 2 3 5  Русија (нова статија)
Руска авангарда 3 3 6  Русија (нова статија)
Десна (притока на Днепар) 3 3 6  Украина (нова статија)
Синевир 4 4 8  Украина (нова статија)
Тврдина Каменец Подолски 3 3 6  Украина (нова статија)
Камена могила (Украина) 5 5 10  Украина (нова статија)
Национален дендролошки парк „Софијивка“ 2 2 4  Украина (нова статија)
Дрвени цркви во Марамуреш 4 4 8  Романија (нова статија)
Седир 2 2 4  Турција (нова статија)
Музеј Бакси 1 1 2  Турција (нова статија)
Шауловиот син 3 3 6  Унгарија (нова статија)
Палатинуш (езеро) 1 1 2  Унгарија (нова статија)
Вента (водопад) 4 3 7  Латвија (нова статија)
’Рт Колка 1 2 3  Латвија (нова статија)
Подхале 2 2 4  Полска (нова статија)
Трихонида (езеро) 2 2 4  Грција (нова статија)
Викос (кањон) 1 2 3  Грција (нова статија)
Коралпи 2 2 4  Австрија (нова статија)
Хохкениг 2 2 4  Австрија (нова статија)
Чилов 1 2 3  Азербејџан (нова статија)
Кура (остров) 2 2 4  Азербејџан (нова статија)
Вкупно