Википедија:Уредувачки натпревари/СИЕ Пролет 2017/евиденција

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

На оваа страница се наоѓа деталната евиденција на напишаните статии, заедно со оцените на жирито.

Вклучување во натпреварот[уреди извор]

Ако сакате да учествувате во натпреварот, најпрвин создадете страница, така што ќе го внесете вашето корисничко име во полето за внес на текстот и ќе стиснете на копчето. Откако ќе ја направите страницата, додајте се на дното на списокот на учесници.


При создавање на Вашата страница, додадете ги следниве предлошки:

  • {{:ВП:УНЗ|}} — по „|“ внесете го Вашето корисничко име
  • {{:ВП:УНС|}} — по „|“ внесувајте ги статиите кои сте ги направиле за натпреварот, една по друга
  • {{:ВП:УНК}} — предлошка за крај

Учесници[уреди извор]

Retrohead]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Тара 3 3 6  Србија (нова статија)
Велека 1 1 2  Бугарија (нова статија)
Ерзен 1 1 2  Албанија (нова статија)
Прут 2 2 4  Молдавија (нова статија)
Купа (река) 2 2 4  Хрватска (нова статија)
Ворскла 1 1 2  Украина (нова статија)
Ловќен 2 2 4  Црна Гора (нова статија)
Тиса (езеро) 2 2 4  Унгарија (нова статија)
Валмиера 2 2 4  Латвија (нова статија)
Кикинда 3 3 6  Србија (нова статија)
Гомељ 10 9 19  Белорусија (нова статија)
Рустави 2 3 5  Грузија (нова статија)
Зворник 2 2 4  Босна и Херцеговина (нова статија)
Давид Алаба 3 4 7  Австрија (нова статија)
Матео Ковачиќ 2 2 4  Хрватска (нова статија)
Хенрих Мхитарјан 3 3 6  Ерменија (нова статија)
Лорик Цана 3 2 5  Албанија (нова статија)
Горан Драгиќ 2 2 4  Словенија (нова статија)
Јанис Адетокумбо 2 2 4  Грција (нова статија)
Марќин Гортат 2 2 4  Полска (нова статија)
Андрис Бједринс 2 2 4  Латвија (нова статија)
Гордан Гиричек 2 2 4  Хрватска (нова статија)
Заза Пачулија 2 2 4  Грузија (обновена статија)
Мајлинда Келменди 2 2 4  Косово (нова статија)
Елина Свитолина 2 2 4  Украина (нова статија)
Јулија Самојлова 2 2 4  Русија (нова статија)
Николај Носков 2 2 4  Русија (нова статија)
Горки Парк 2 2 4  Русија (нова статија)
Акцент (музичка група) 2 2 4  Романија (нова статија)
Вејдер 3 2 5  Полска (нова статија)
Бехемот 2 2 4  Полска (нова статија)
Атена (музичка група) 1 2 3  Турција (нова статија)
Хелер (музичка група) 2 3 5  Србија (нова статија)
Јосипа Лисац 1 2 3  Хрватска (нова статија)
Монолит 1 1 2  Босна и Херцеговина (нова статија)
Љуљзим Баша 2 3 5  Албанија (нова статија)
Еди Рама 3 3 6  Албанија (обновена статија)
Саша Јанковиќ 2 3 5  Србија (нова статија)
Александар Вучиќ 3 3 6  Србија (нова статија)
Ивица Дачиќ 1 2 3  Србија (нова статија)
Воислав Шешељ 2 2 4  Србија (нова статија)
Слободан Милошевиќ 2 2 4  Србија (обновена статија)
Румен Радев 2 2 4  Бугарија (нова статија)
Хашим Тачи 3 3 6  Косово (нова статија)
Владимир Мечијар 3 3 6  Словачка (нова статија)
Иво Санадер 2 3 5  Хрватска (нова статија)
Вкупно
TheGreatMKD]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Јири Лосман 2 3 5  Естонија (нова статија)
Мулуту Сурлахт 2 2 4  Естонија (нова статија)
Астана арена 3 3 6  Казахстан (нова статија)
Фудбалска репрезентација на Словачка 7 7 14  Словачка (нова статија)
Слободан Живојиновиќ 4 4 8  Србија (нова статија)
Отворено тениско првенство на Хрватска 3 4 7  Хрватска (нова статија)
Вкупно
P.Nedelkovski]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Корнати 1 2 3  Хрватска (нова статија)
Медведница 1 2 3  Хрватска (нова статија)
Прошек 3 3 6  Хрватска (нова статија)
Марко Крижевчанин 2 3 5  Хрватска (нова статија)
Требишница 3 3 6  Република Српска (нова статија)
Михаило Петровиќ-Алас 5 4 9  Србија (нова статија)
Јован Цвииќ 8 8 16  Србија (нова статија)
Српски лични имиња 4 4 8  Србија (нова статија)
Српска кујна 5 5 10  Србија (нова статија)
Српска книжевност 3 3 6  Србија (нова статија)
Српска уметност 2 3 5  Србија (нова статија)
Кралство Србија (средновековно) 10 10 20  Србија (нова статија)
Црква „Свети четириесет маченици“ - Велико Трново 2 2 4  Бугарија (нова статија)
Трновска книжевна школа 3 3 6  Бугарија (нова статија)
Насадени камења 2 3 5  Бугарија (нова статија)
Розова Долина 3 3 6  Бугарија (нова статија)
Национален парк Рила 4 4 8  Бугарија (нова статија)
Белинташ 4 3 7  Бугарија (нова статија)
Католичка црква на Косово 1 1 2  Косово (нова статија)
Босанскохерцеговска кујна 3 3 6  Босна и Херцеговина (нова статија)
Бјелашница 3 3 6  Босна и Херцеговина (нова статија)
Мирза Делибашиќ 2 3 5  Босна и Херцеговина (нова статија)
Албин Бруновски 3 3 6  Словачка (нова статија)
Микулаш Галанда 2 2 4  Словачка (нова статија)
Црква „Свети Спас“ на Нередица 3 3 6  Русија (нова статија)
Севастополски раскази 3 3 6  Русија (нова статија)
Тивкиот Дон 4 4 8  Русија (нова статија)
Соборна црква „Света Софија“ - Велики Новгород 2 3 5  Русија (нова статија)
Руска авангарда 3 3 6  Русија (нова статија)
Десна (притока на Днепар) 3 3 6  Украина (нова статија)
Синевир 4 4 8  Украина (нова статија)
Тврдина Каменец Подолски 3 3 6  Украина (нова статија)
Камена могила (Украина) 5 5 10  Украина (нова статија)
Национален дендролошки парк „Софијивка“ 2 2 4  Украина (нова статија)
Дрвени цркви во Марамуреш 4 4 8  Романија (нова статија)
Седир 2 2 4  Турција (нова статија)
Музеј Бакси 1 1 2  Турција (нова статија)
Шауловиот син 3 3 6  Унгарија (нова статија)
Палатинуш (езеро) 1 1 2  Унгарија (нова статија)
Вента (водопад) 4 3 7  Латвија (нова статија)
’Рт Колка 1 2 3  Латвија (нова статија)
Подхале 2 2 4  Полска (нова статија)
Трихонида (езеро) 2 2 4  Грција (нова статија)
Викос (кањон) 1 2 3  Грција (нова статија)
Коралпи 2 2 4  Австрија (нова статија)
Хохкениг 2 2 4  Австрија (нова статија)
Чилов 1 2 3  Азербејџан (нова статија)
Кура (остров) 2 2 4  Азербејџан (нова статија)
Вкупно