Википедија:Уредувачки натпревари/СИЕ Пролет 2018/евиденција/Uvtarex

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Uvtarex]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Културно наследство на Србија 4 4 4 12  Србија (нова статија)
Народна библиотека на Србија 4 4 4 12  Србија (нова статија)
Народен музеј на Србија 8 8 8 24  Србија (нова статија)
Јосиф Панчиќ 4 4 4 12  Србија (нова статија)
Чучук Стана 2 2 2 6  Србија (нова статија)
Паја Јовановиќ 5 5 5 15  Србија (нова статија)
Кинематографија на Србија 3 3 3 9  Србија (нова статија)
Српски народни обичаи 4 4 4 12  Србија (нова статија)
Шајкача 3 3 3 9  Србија (нова статија)
Српски народни носии 4 4 4 12  Србија (нова статија)
Српска култура 2 2 2 6  Србија (нова статија)
Олга Јовичиќ 2 2 2 6  Србија (нова статија)
Српски епски народни песни 4 4 4 12  Србија (нова статија)
Емилија Јакшиќ 2 2 2 6  Србија (нова статија)
Немањиќи 4 4 4 12  Србија (нова статија)
Претседател на Република Србија 3 3 3 9  Србија (нова статија)
Претседател на Владата на Република Србија 2 2 2 6  Србија (нова статија)
Крупајски извор 2 2 2 6  Србија (нова статија)
Специјален резерват на природата Увац 3 3 3 9  Србија (нова статија)
Специјален резерват на природата Горно Подунавје 2 2 2 6  Србија (нова статија)
Церјанска пештера 2 2 2 6  Србија (нова статија)
Царска бара 3 3 3 9  Србија (нова статија)
Парк на природата Јегричка 2 3 3 8  Србија (нова статија)
Лебедово окно 3 3 2 8  Србија (нова статија)
Влада на Република Србија 3 3 3 9  Србија (нова статија)
Список на амбасадори на Србија 3 4 3 10  Србија (нова статија)
Емир Кустурица 5 5 5 15  Србија (нова статија)
Душанка Сифниос 2 2 2 6  Србија (нова статија)
Латвиски имиња 3 3 3 9  Латвија (нова статија)
Борка Павиќевиќ 2 2 2 6  Србија (нова статија)
Латвиска култура 3 3 3 9  Латвија (нова статија)
Хрватски народни носии 2 2 2 6  Хрватска (нова статија)
Национален парк Разна 1 1 1 3  Латвија (нова статија)
Национална ботаничка градина на Латвија 2 2 2 6  Латвија (нова статија)
Личка Пљешивица 1 1 1 3  Хрватска (нова статија)
Свилаја 2 2 2 6  Хрватска (нова статија)
Оља Ивањицки 2 2 2 6  Србија (нова статија)
Мославачка гора 2 2 2 6  Хрватска (нова статија)
Јованка Калиќ 2 3 3 8  Србија (нова статија)
Термална бања во Мишколц 2 2 2 6  Унгарија (нова статија)
Унгарско-полски односи 4 4 4 12  Унгарија (нова статија)
Крвна заклетва (Унгарци) 3 3 3 9  Унгарија (нова статија)
Фритаја 1 1 1 3  Хрватска (нова статија)
Сопарник 2 2 2 6  Хрватска (нова статија)
Истарска јота 1 1 1 3  Хрватска (нова статија)
Загорски штрукли 3 3 3 9  Хрватска (нова статија)
Собирот во Вишеград (1335) 1 2 2 5  Унгарија (нова статија)
Кремпита 2 2 2 6  Хрватска (нова статија)
Лицитар 2 2 2 6  Хрватска (нова статија)
Млинци 2 2 2 6  Хрватска (нова статија)
Професор Балтазар 2 2 2 6  Хрватска (нова статија)
Рапска торта 1 2 2 5  Хрватска (нова статија)
Паштицада 2 2 2 6  Хрватска (нова статија)
Оревњача 1 1 1 3  Хрватска (нова статија)
Бајадера 2 2 2 6  Хрватска (нова статија)
Национален парк Балатонски висорамнини 2 2 2 6  Унгарија (нова статија)
Цедевита 2 2 2 6  Хрватска (нова статија)
Бабиќ 2 2 2 6  Хрватска (нова статија)
Пошип 2 2 2 6  Хрватска (нова статија)
Пожешка гора 1 1 1 3  Хрватска (нова статија)
Степа Степановиќ 8 8 8 24  Србија (нова статија)
Пештера Барадла 2 3 3 8  Унгарија (нова статија)
Хрватски преплет 2 2 2 6  Хрватска (нова статија)
Pacta conventa (Хрватска) 4 4 4 12  Хрватска (нова статија)
Натписот на Бранимир 2 2 2 6  Хрватска (нова статија)
Валунска плоча 2 2 2 6  Хрватска (нова статија)
Винодолски законик 2 2 2 6  Хрватска (нова статија)
Замок Дубовац 2 2 2 6  Хрватска (нова статија)
Повелба на кнезот Трпимир 3 4 3 10  Хрватска (нова статија)
Зоолошка градина во Загреб 1 2 2 5  Хрватска (нова статија)
Коко и духовите 1 2 1 4  Хрватска (нова статија)
Книнска тврдина 3 4 3 10  Хрватска (нова статија)
Стар град Самобор 3 3 3 9  Хрватска (нова статија)
Сисачка тврдина 2 3 3 8  Хрватска (нова статија)
Вкупно