Википедија:Уредувачки натпревари/Автомобили/евиденција

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

На оваа страница се наоѓа деталната евиденција на напишаните статии, заедно со оцените на жирито.

Вклучување во натпреварот[уреди извор]

Ако сакате да учествувате во натпреварот, најпрвин создадете страница, така што ќе го внесете вашето корисничко име во полето за внес на текстот и ќе стиснете на копчето. Откако ќе ја направите страницата, додајте се на дното на списокот на учесници.


При создавање на Вашата страница, додадете ги следниве предлошки:

  • {{:ВП:УНЗ|}} — по „|“ внесете го Вашето корисничко име
  • {{:ВП:УНС|}} — по „|“ внесувајте ги статиите кои сте ги направиле за натпреварот, една по друга
  • {{:ВП:УНК}} — предлошка за крај

Учесници[уреди извор]

Новите учесници одат на дното.

Додајте се себеси како

   {{/Корисничко име}}

каде „корисничко име“ е вашето корисничко име со кое сте пријавени на Википедија на македонски јазик.

Пријавени[уреди извор]

Тиверополник]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Предлошка:Хронологија на Опел (1980-денес) 2 0 5 7 нова предлошка
Опел Агила 3 3 3 9 нова статија
Опел Карл 3 3 4 10 нова статија
Опел Корса 9 8 8 25 нова статија
Опел Адам 4 4 4 12 нова статија
Опел Кадет 6 6 7 19 нова статија
Опел Инсигнија 7 7 7 21 нова статија
Опел Астра 8 8 8 24 нова статија
Опел Вектра 6 6 6 18 нова статија
Опел Аскона 5 5 5 15 нова статија
Опел Омега 5 5 5 15 нова статија
Опел Рекорд 5 5 5 15 нова статија
Опел Комодоре 3 3 4 10 нова статија
Опел Сигнум 2 2 2 6 нова статија
Опел Тигра 3 3 3 9 нова статија
Опел Монца 3 3 3 9 нова статија
Опел Сенатор 4 4 4 12 нова статија
Опел Каскада 3 3 3 9 нова статија
Опел Манта 4 4 4 12 нова статија
Опел Калибра 2 2 2 6 нова статија
Опел Мерива 4 4 4 12 нова статија
Опел Спидстер 1 2 2 5 нова статија
Опел GT 4 3 4 11 нова статија
Опел Зафира 5 5 5 15 нова статија
Опел Синтра 3 2 2 7 нова статија
Опел Кросленд X 1 1 1 3 нова статија
Исузу МУ 2 2 2 6 нова статија
Опел Антара 4 4 4 12 нова статија
Опел Грандленд X 1 1 1 3 нова статија
Опел Комбо 5 5 5 15 нова статија
Опел Мока 3 3 3 9 нова статија
Исузу Фастер 1 3 3 7 нова статија
Предлошка:Хронологија на Опел (1919-1950) 1 0 2 3 нова предлошка
Предлошка:Хронологија на Опел (1950-1980) 1 0 3 4 нова предлошка
Опел Лаубфрош 3 3 3 9 нова статија
Опел 1.2 литри 1 1 1 3 нова статија
Опел 1.3 литри 1 1 1 3 нова статија
Опел Капитан 4 4 4 12 нова статија
Опел Адмирал 3 3 3 9 нова статија
Опел Дипломат 1 1 1 3 нова статија
Опел Регент 2 2 2 6 нова статија
Бедфорд CF 2 2 2 6 нова статија
Рено Трафик 1 1 1 3 нова статија
Ситроен Џампи 1 2 2 5 нова статија
Шевролет Болт 2 3 2 7 нова статија
Застава 101 6 7 8 21 нова статија
Фиат Гранде Пунто 3 3 3 9 нова статија
Фолксваген Голф 4 4 4 3 11 нова статија
Вкупно
ErinaNajdovska84]
Статија О1 О2 О3 Напомена
[[]] 0 0 0 0
Вкупно
P.Nedelkovski]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Рено Меган 4 4 4 12 нова статија
Рено Клио 5 5 5 15 нова статија
Рено Талисман 2 2 2 6 нова статија
Тојота Ајго 2 3 3 8 нова статија
Пежо 108 2 2 2 6 нова статија
Пежо 107 2 2 3 7 нова статија
Пежо 106 2 3 4 9 нова статија
Пежо тип 1 1 2 2 5 нова статија
Шкода рапид (2012) 2 3 3 8 нова статија
Шкода ситиго 2 2 2 6 нова статија
Шкода рапид (2011) 2 2 2 6 нова статија
Фолксваген ап! 2 2 2 6 нова статија
ВкупноBlueEagle1]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Ситроен C1 4 4 5 13 новa статија
Вкупно