Предлошка:Егејско Море

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето


Употреба: {{Егејско Море|state=}}

state е опционален параметар кој е наместен како collapsed, па затоа навигационата кутија ќе започнува секогаш во собрана состојба. Доколку е наместен како plain, навигационата кутија секогаш ќе почнува во распадната состојба. Доколку не е наведено ништо или е наведено нешто различно од collapsed или plain, започнува распадната доколку има две или повеќе табели на истата страница кои користат распаѓачки табели (default). За техничарите, видете MediaWiki:Common.js.