Википедија:Уредувачки натпревари/Временски периоди/евиденција/19user99

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
19user99]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
780 2 3 3 8 подобрена
781 2 2 2 6 подобрена
782 3 3 4 10 подобрена
783 2 3 3 8 подобрена
784 2 3 2 7 подобрена
785 3 4 5 12 подобрена
786 2 3 3 8 подобрена
787 3 4 4 11 подобрена
788 3 3 3 9 подобрена
789 2 3 2 7 подобрена
1919 во архитектурата 2 3 3 8 подобрена
1921 во архитектурата 3 4 3 10 подобрена
1922 во архитектурата 2 3 3 8 подобрена
1926 во архитектурата 3 4 4 11 подобрена
1927 во архитектурата 3 4 3 10 подобрена
1928 во архитектурата 3 4 4 11 подобрена
1929 во архитектурата 3 4 6 13 подобрена
1930 во архитектурата 3 4 7 14 подобрена
1934 во архитектурата 3 4 7 14 подобрена
1937 во архитектурата 3 4 6 13 подобрена
6 век п.н.е. 6 6 10 22 подобрена
7 век п.н.е. 5 5 9 19 подобрена
8 век п.н.е. 5 5 8 18 подобрена
9 век п.н.е. 4 4 8 16 подобрена
1874 во уметноста 4 4 7 15 подобрена
1879 во уметноста 3 3 7 13 подобрена
1880 во уметноста 3 4 7 14 подобрена
1881 во уметноста 4 4 8 16 подобрена
1882 во уметноста 4 4 8 16 подобрена
1883 во уметноста 4 4 7 15 подобрена
1884 во уметноста 4 4 7 15 подобрена
1887 во уметноста 4 5 8 17 подобрена
1897 во уметноста 3 4 7 14 подобрена
1899 во уметноста 3 4 7 14 подобрена
1887 во филмот 2 3 3 8 подобрена
1888 во филмот 3 4 5 12 подобрена
1889 во филмот 2 3 2 7 подобрена
1890 во филмот 2 3 3 8 подобрена
1897 во филмот 3 4 7 14 подобрена
1898 во филмот 2 3 3 8 подобрена
1899 во филмот 2 3 3 8 подобрена
1900 во филмот 3 4 7 14 подобрена
1905 во филмот 3 4 6 13 подобрена
1906 во филмот 2 3 5 10 подобрена
Вкупно