Википедија:Уредувачки натпревари/Временски периоди/евиденција

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

На оваа страница се наоѓа деталната евиденција на напишаните статии, заедно со оцените на жирито.

Вклучување во натпреварот[уреди извор]

Ако сакате да учествувате во натпреварот, најпрвин создадете страница, така што ќе го внесете вашето корисничко име во полето за внес на текстот и ќе стиснете на копчето. Откако ќе ја направите страницата, додајте се на дното на списокот на учесници.


При создавање на Вашата страница, додадете ги следниве предлошки:

  • {{:ВП:УНЗ|}} — по „|“ внесете го Вашето корисничко име
  • {{:ВП:УНС|}} — по „|“ внесувајте ги статиите кои сте ги направиле за натпреварот, една по друга
  • {{:ВП:УНК}} — шаблон за крај

Учесници[уреди извор]

Новите учесници одат на дното.

Додајте се себеси како

   {{/Корисничко име}}

каде „корисничко име“ е вашето корисничко име со кое сте пријавени на Википедија на македонски јазик.

Пријавени[уреди извор]

Тиверополник]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
1800 6 6 9 21 подобрена статија
1800 во архитектурата 1 1 1 3 подобрена статија
1451 2 2 2 6 подобрена статија
1452 3 3 3 9 подобрена статија
1453 3 3 3 9 подобрена статија
1454 2 2 2 6 подобрена статија
1455 2 3 2 7 подобрена статија
1456 2 2 2 6 подобрена статија
1457 2 3 2 7 подобрена статија
1458 2 3 2 7 подобрена статија
1459 2 2 2 6 подобрена статија
1460 3 4 3 10 подобрена статија
1450-ти 4 5 7 16 подобрена статија
1461 3 3 3 9 подобрена статија
1462 2 3 3 8 подобрена статија
1463 2 3 3 8 подобрена статија
1464 3 4 4 11 подобрена статија
1465 3 3 3 9 подобрена статија
1466 2 2 2 6 подобрена статија
1467 2 3 3 8 подобрена статија
1468 2 2 2 6 подобрена статија
1460-ти 5 5 9 19 подобрена статија
1966 10 10 10 30 подобрена статија
17 век 7 7 10 24 подобрена статија
16 век 7 7 10 24 подобрена статија
15 век 5 5 10 20 подобрена статија
II милениум 4 4 9 17 нова статија
14 век 4 3 4 11 подобрена статија
1200 2 2 1 5 подобрена статија
1201 2 2 1 5 подобрена статија
1202 2 3 2 7 подобрена статија
1203 2 3 2 7 подобрена статија
1204 2 2 2 6 подобрена статија
1205 1 1 1 3 подобрена статија
1206 2 2 2 6 подобрена статија
1207 2 2 2 6 подобрена статија
1208 2 2 2 6 подобрена статија
1209 2 2 2 6 подобрена статија
1200-ти 5 5 9 19 подобрена статија
1210 2 2 2 6 подобрена статија
1211 1 1 1 3 подобрена статија
1212 1 1 1 3 подобрена статија
1213 1 1 1 3 подобрена статија
1214 2 2 2 6 подобрена статија
1216 2 2 2 6 подобрена статија
1217 2 3 3 8 подобрена статија
1218 2 2 2 6 подобрена статија
1219 2 2 2 6 подобрена статија
1220 2 3 3 8 подобрена статија
1210-ти 5 5 9 19 подобрена статија
1221 2 2 3 7 подобрена статија
1222 1 1 2 4 подобрена статија
1223 1 1 1 3 подобрена статија
1224 1 1 1 3 подобрена статија
1225 1 1 1 3 подобрена статија
1226 2 2 2 6 подобрена статија
1227 2 2 2 6 подобрена статија
1228 2 3 3 8 подобрена статија
1229 2 2 2 6 подобрена статија
1220-ти 5 6 9 20 подобрена статија
1230 2 3 2 7 подобрена статија
1231 2 2 2 6 подобрена статија
1232 2 2 3 7 подобрена статија
1233 2 2 2 6 подобрена статија
1234 2 2 2 6 подобрена статија
1235 2 2 2 6 подобрена статија
1236 2 3 3 8 подобрена статија
1237 2 2 1 5 подобрена статија
1238 2 2 2 6 подобрена статија
1239 1 2 1 4 подобрена статија
1230-ти 5 5 9 19 подобрена статија
1240 2 2 2 6 подобрена статија
1241 2 2 2 6 подобрена статија
1242 2 2 2 6 подобрена статија
1243 1 1 1 3 подобрена статија
1244 2 2 3 7 подобрена статија
1245 1 1 1 3 подобрена статија
1246 2 2 2 6 подобрена статија
1247 2 2 2 6 подобрена статија
1248 1 1 1 3 подобрена статија
1250 3 3 5 11 подобрена статија
1240-ти 5 5 8 18 подобрена статија
1251 2 2 1 5 подобрена статија
1252 2 2 2 6 подобрена статија
1253 2 3 4 9 подобрена статија
1254 2 2 4 8 подобрена статија
1255 2 2 2 6 подобрена статија
1256 1 1 1 3 подобрена статија
1257 2 2 2 6 подобрена статија
1258 2 2 2 6 подобрена статија
1259 1 1 1 3 подобрена статија
1250-ти 5 5 8 18 подобрена статија
1260 2 2 2 6 подобрена статија
1261 2 3 3 8 подобрена статија
1262 1 1 1 3 подобрена статија
1263 2 2 2 6 подобрена статија
1264 2 2 2 6 подобрена статија
1265 2 2 2 6 подобрена статија
1266 2 2 2 6 подобрена статија
1267 2 2 2 6 подобрена статија
1268 2 2 2 6 подобрена статија
1269 1 2 2 5 подобрена статија
1270 2 3 3 8 подобрена статија
1271 2 2 3 7 подобрена статија
1272 1 2 2 5 подобрена статија
1273 2 2 2 6 подобрена статија
1274 2 2 2 6 подобрена статија
1275 2 2 2 6 подобрена статија
1276 2 2 2 6 подобрена статија
1277 2 2 2 6 подобрена статија
1278 2 2 2 6 подобрена статија
1260-ти 5 5 7 17 подобрена статија
1270-ти 5 5 7 17 подобрена статија
1280 1 1 1 3 подобрена статија
1281 2 2 2 6 подобрена статија
1282 2 3 2 7 подобрена статија
1283 2 2 2 6 подобрена статија
1284 2 2 2 6 подобрена статија
1285 2 2 2 6 подобрена статија
1286 2 2 2 6 подобрена статија
1287 3 3 5 11 подобрена статија
1288 2 1 1 4 подобрена статија
1289 2 2 2 6 подобрена статија
1280-ти 6 6 7 19 подобрена статија
1290 2 2 2 6 подобрена статија
1291 2 2 1 5 подобрена статија
1292 1 1 1 3 подобрена статија
1293 2 1 1 4 подобрена статија
1294 2 2 1 5 подобрена статија
1295 2 2 1 5 подобрена статија
1296 2 2 2 6 подобрена статија
1297 2 2 2 6 подобрена статија
1298 2 2 2 6 подобрена статија
1299 2 2 2 6 подобрена статија
1290-ти 5 5 6 16 подобрена статија
13 век 8 7 2 17 подобрена статија
Вкупно
19user99]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
780 2 3 3 8 подобрена
781 2 2 2 6 подобрена
782 3 3 4 10 подобрена
783 2 3 3 8 подобрена
784 2 3 2 7 подобрена
785 3 4 5 12 подобрена
786 2 3 3 8 подобрена
787 3 4 4 11 подобрена
788 3 3 3 9 подобрена
789 2 3 2 7 подобрена
1919 во архитектурата 2 3 3 8 подобрена
1921 во архитектурата 3 4 3 10 подобрена
1922 во архитектурата 2 3 3 8 подобрена
1926 во архитектурата 3 4 4 11 подобрена
1927 во архитектурата 3 4 3 10 подобрена
1928 во архитектурата 3 4 4 11 подобрена
1929 во архитектурата 3 4 6 13 подобрена
1930 во архитектурата 3 4 7 14 подобрена
1934 во архитектурата 3 4 7 14 подобрена
1937 во архитектурата 3 4 6 13 подобрена
6 век п.н.е. 6 6 10 22 подобрена
7 век п.н.е. 5 5 9 19 подобрена
8 век п.н.е. 5 5 8 18 подобрена
9 век п.н.е. 4 4 8 16 подобрена
1874 во уметноста 4 4 7 15 подобрена
1879 во уметноста 3 3 7 13 подобрена
1880 во уметноста 3 4 7 14 подобрена
1881 во уметноста 4 4 8 16 подобрена
1882 во уметноста 4 4 8 16 подобрена
1883 во уметноста 4 4 7 15 подобрена
1884 во уметноста 4 4 7 15 подобрена
1887 во уметноста 4 5 8 17 подобрена
1897 во уметноста 3 4 7 14 подобрена
1899 во уметноста 3 4 7 14 подобрена
1887 во филмот 2 3 3 8 подобрена
1888 во филмот 3 4 5 12 подобрена
1889 во филмот 2 3 2 7 подобрена
1890 во филмот 2 3 3 8 подобрена
1897 во филмот 3 4 7 14 подобрена
1898 во филмот 2 3 3 8 подобрена
1899 во филмот 2 3 3 8 подобрена
1900 во филмот 3 4 7 14 подобрена
1905 во филмот 3 4 6 13 подобрена
1906 во филмот 2 3 5 10 подобрена
Вкупно
P.Nedelkovski]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
20 век 3 3 4 10 подобрена
19 век 6 6 6 18 подобрена
18 век 4 4 5 13 подобрена
1700-ти 3 3 3 9 подобрена
1710-ти 2 3 3 8 подобрена
1720-ти 2 3 3 8 подобрена
1730-ти 2 2 2 6 подобрена
1740-ти 3 4 5 12 подобрена
1750-ти 3 3 4 10 подобрена
1760-ти 4 4 5 13 подобрена
1770-ти 4 3 5 12 подобрена
1780-ти 4 4 4 12 подобрена
1790-ти 4 4 5 13 подобрена
1800-ти 2 3 3 8 подобрена
1810-ти 1 2 2 5 подобрена
1820-ти 1 1 1 3 подобрена
1830-ти 1 2 1 4 подобрена
1840-ти 1 2 2 5 подобрена
1850-ти 1 1 1 3 подобрена
1860-ти 2 3 3 8 подобрена
1870-ти 2 2 2 6 подобрена
1880-ти 2 2 2 6 подобрена
Вкупно
Идеологист]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
[[]] 0 0 0 0
Вкупно
Uvtarex]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
1 век п.н.е. 6 6 7 19 подобрена
698 п.н.е. 1 3 3 7 подобрена
697 п.н.е. 1 2 2 5 подобрена
694 п.н.е. 1 2 2 5 подобрена
693 п.н.е. 1 2 2 5 подобрена
690 п.н.е. 1 2 2 5 подобрена
689 п.н.е. 1 2 2 5 подобрена
687 п.н.е. 1 2 2 5 подобрена
686 п.н.е. 1 2 2 5 подобрена
685 п.н.е. 1 3 3 7 подобрена
684 п.н.е. 2 3 4 9 подобрена
682 п.н.е. 2 3 3 8 подобрена
681 п.н.е. 1 3 3 7 подобрена
680 п.н.е. 2 4 4 10 подобрена
678 п.н.е. 2 3 4 9 подобрена
677 п.н.е. 1 3 3 7 подобрена
676 п.н.е. 2 4 5 11 подобрена
675 п.н.е. 2 4 4 10 подобрена
2 век п.н.е. 6 6 8 20 подобрена
3 век п.н.е. 5 5 6 16 подобрена
4 век п.н.е. 4 5 5 14 подобрена
5 век п.н.е. 8 8 9 25 подобрена
10 век п.н.е. 4 4 5 13 подобрена
11 век п.н.е. 2 3 3 8 подобрена
12 век п.н.е. 3 4 4 11 подобрена
1 век 6 6 7 19 подобрена
2 век 4 4 4 12 подобрена
3 век 5 5 5 15 подобрена
4 век 4 5 5 14 подобрена
5 век 5 6 8 19 подобрена
6 век 5 5 5 15 подобрена
7 век 6 6 6 18 подобрена
Вкупно


dihovo84]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
1936 во атлетиката 0 0 0 0 избришана статија
Вкупно