Википедија:Уредувачки натпревари/Населени места во Егејска Македонија/евиденција/P.Nedelkovski

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
P.Nedelkovski]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Попадија (Леринско) 2 2 2 6 обновена статија
Крапешино 2 2 2 6 обновена статија
Петорица 2 2 2 6 обновена статија
Новоселско 2 2 2 6 обновена статија
Милја (Гребенско) 2 3 2 7 обновена статија
Чирак (Гребенско) 3 3 3 9 обновена статија
Кахриманли 2 3 2 7 обновена статија
Јукуз Ова 2 2 2 6 обновена статија
Горно Крушоради 1 2 1 4 нова статија
Калуѓерица (Леринско) 2 2 2 6 нова статија
Дреново (Преспа) 2 2 2 6 нова статија
Опаја 1 2 1 4 нова статија
Шаовци 2 2 1 5 нова статија
Врапчин 2 2 2 6 нова статија
Пилори 2 3 2 7 нова статија
Киракали 2 3 2 7 нова статија
Раци 2 2 2 6 нова статија
Георгица 2 2 2 6 нова статија
Снихово 2 2 2 6 нова статија
Милеја (Гребенско) 2 2 2 6 нова статија
Липси 2 2 2 6 нова статија
Горно Видиште 1 1 1 3 нова статија
Вилија (село) 2 2 2 6 нова статија
Цурјака 2 3 2 7 нова статија
Велиди 2 3 2 7 нова статија
Агиос Георгиос (Гребенско) 2 2 2 6 нова статија
Скумција 1 2 1 4 нова статија
Селисма 2 3 2 7 нова статија
Пичунгија 2 3 2 7 нова статија
Илесли 2 3 2 7 нова статија
Џиџилер 2 3 2 7 нова статија
Киримзиќој 2 3 2 7 нова статија
Ердогмуш 2 2 2 6 нова статија
Хадова 2 2 2 6 нова статија
Топчилар 2 3 2 7 нова статија
Профитис Илијас 1 2 1 4 нова статија
Зоодохос Пиги 1 2 1 4 нова статија
Хашлар 2 3 2 7 нова статија
Агио Пневма 1 2 1 4 нова статија
Забрдени (Костурско) 2 2 2 6 нова статија
Либешево 2 2 2 6 нова статија
Вкупно