Велешко архијерејско намесништво

Од Википедија — слободната енциклопедија

Изворска парохија[уреди | уреди извор]

Чашкарска парохија[уреди | уреди извор]

Богомилска парохија[уреди | уреди извор]

Градска парохија[уреди | уреди извор]

Башиноселска парохија[уреди | уреди извор]