Прејди на содржината

Планинарски предизвик „12 Врвови“: Разлика помеѓу преработките

[проверена преработка][проверена преработка]
Ознака: Изворно уредување 2017
Ознака: Изворно уредување 2017
|-
| [[Трпезница]] || 2.590 м || [[Шар Планина]] || септември 2018
|-
| [[Голема Враца]] || 2.582 м || [[Шар Планина]] || октомври 2018
|-
| [[Бејаз Тепе]] || 1.348 м || [[Средна]] || ноември 2018
|-
| [[Тепе (планински врв)|Тепе]] || 1.526 м || [[Буковиќ (планина)|Буковиќ]] || декември 2018
|-
| [[Свински Камен]] || 1.625 м || [[Скопска Црна Гора]] || јануари 2019
|-
| [[Волчјак (планински врв)|Волчјак]] || 1.159 м || [[Серта]] || февруари 2019
|-
| [[Уво-Буковец|Уво]] || 1.472 м || [[Осоговски Планини]] || март 2019
|-
| [[Два Камна]] || 1.919 м || [[Бистра]] || април 2018
|-
| [[Трите Страги]] || 1.478 м || [[Дрен (планина)|Дрен Планина]] || мај 2019
|-
| [[Голема Грива]] || 2.215 м || [[Баба (планина)|Баба]] || јуни 2019
|-
| [[Кале (планински врв)|Кале]] || 2.112 м || [[Јакупица]] || јули 2019
|-
| [[Лакосигној]] || 1.984 м || [[Галичица]] || август 2019
|-
| [[Дудица]] || 2.132 м || [[Кожув]] || септември 2019
|}