Разлика помеѓу преработките на „Интермарше-Ванти-Жобер Материо“

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
{{Cycling squad rider|name=[[Тиџеј ван Гардерен]]|nat=САД|birthdate={{birth date and age2|2016|1|1|1988|8|12}}}}
{{Cycling squad rider|name=[[Петер Велитс]]|nat=СВК|birthdate={{birth date and age2|2016|1|1|1985|8|12}}}}
{{Cycling squad rider|name=[[Лои Влиген]]|nat=БЕЛ|birthdate={{birth date and age2|2016|1|1|1993|12|20}}}}
{{Cycling squad rider|name=[[Данило Вис]]|nat=ШВА|birthdate={{birth date and age2|2016|1|1|1985|8|26}}}}
{{Cycling squad rider|name=[[Лои Влиген]]|nat=БЕЛ|birthdate={{birth date and age2|2016|1|1|1993|12|20}}}}
{{Cycling squad rider|name=[[Флорис Гертс]]|nat=ХОЛ|birthdate={{birth date and age2|2016|1|1|1992|5|3}}}}
{{Cycling squad rider|name=[[Алесандро де Марки (велосипедист)|Алесандро де Марки]]|nat=ИТА|birthdate={{birth date and age2|2016|1|1|1986|5|19}}}}
{{Cycling squad rider|name=[[Роан Денис]]|nat=АВС|birthdate={{birth date and age2|2016|1|1|1990|5|28}}}}
{{Cycling squad rider|name=[[Силван Дилие]]|nat=ШВА|birthdate={{birth date and age2|2016|1|1|1990|8|3}}}}
{{Cycling squad rider|name=[[ЖемпиЖан Пјер Друкер]]|nat=ЛУК|birthdate={{birth date and age2|2016|1|1|1986|9|3}}}}
{{Cycling squad mid}}
{{Cycling squad rider|name=[[Филип Жилбер]]|nat=БЕЛ|birthdate={{birth date and age2|2016|1|1|1982|7|5}}}}

Прегледник