Разлика помеѓу преработките на „Интермарше-Ванти-Жобер Материо“

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
{{Cycling squad rider|name=[[Петер Велитс]]|nat=СВК|birthdate={{birth date and age2|2015|1|1|1985|8|12}}}}
{{Cycling squad rider|name=[[Данило Вис]]|nat=ШВА|birthdate={{birth date and age2|2015|1|1|1985|8|26}}}}
{{Cycling squad rider|name=[[Алесандро де Марки (велосипедист)|Алесандро де Марки]]|nat=ИТА|birthdate={{birth date and age2|2015|1|1|1986|5|19}}}}
{{Cycling squad rider|name=[[Роан Денис]]|nat=АВС|birthdate={{birth date and age2|2015|1|1|1990|5|28}}}}
{{Cycling squad rider|name=[[Силван Дилие]]|nat=ШВА|birthdate={{birth date and age2|2015|1|1|1990|8|3}}}}

Прегледник