Википедија:Уредувачки натпревари/СИЕ Пролет 2021/евиденција/Тиверополник

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Тиверополник]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Мурат Улкер 3 3 3 9  Турција (нова статија)
Истанбулска берза 4 4 4 12  Турција (нова статија)
Пристаниште Хајдарпаша 3 3 3 9  Турција (нова статија)
Централна банка на Турција 7 7 6 20  Турција (нова статија)
Мухаџири (Отоманско Царство) 8 7 7 22  Турција (нова статија)
Опсада на Смирна (1402) 4 4 4 12  Турција (нова статија)
Нуклеарна енергија во Турција 5 5 4 14  Турција (нова статија)
Секуларизам во Турција 9 8 8 25  Турција (нова статија)
Србија во средниот век 10 10 10 30  Србија (нова статија)
Манастир Милешева 4 3 3 10  Србија (нова статија)
Музеј на Југославија 4 3 3 10  Србија (нова статија)
Архитектура на Србија 8 7 7 22  Србија (нова статија)
Младен Војичиќ - Тифа 4 4 4 12  Босна и Херцеговина (нова статија)
Банатско востание 6 5 5 16  Србија (нова статија)
Човекови права во Турција 10 10 10 30  Турција (нова статија)
Избори за градоначалник на Истанбул (јуни 2019 година) 9 9 9 27  Турција (нова статија)
Ахмед Тевфик-паша 4 4 4 12  Турција (нова статија)
Исламизација на Албанија 10 10 10 30  Албанија (нова статија)
Биоразновидност на Албанија 8 8 8 24  Албанија (нова статија)
Човекови права во Албанија 4 4 4 12  Албанија (нова статија)
Шушински масакар 6 6 6 18  Ерменија (нова статија)
Шест ерменски вилаети 3 3 3 9  Ерменија (нова статија)
Техџирски закон 4 4 5 13  Ерменија (нова статија)
Битка кај манастирот „Свети Апостоли“ 3 3 3 9  Ерменија (нова статија)
Енергетика на Азербејџан 5 5 5 15  Азербејџан (нова статија)
Нафтена индустрија во Азербејџан 8 8 8 24  Азербејџан (нова статија)
Босански пашалак 3 3 3 9  Босна и Херцеговина (нова статија)
Народноослободителна борба во Босна и Херцеговина 6 6 6 18  Босна и Херцеговина (нова статија)
Босанска бановина 7 6 7 20  Босна и Херцеговина (нова статија)
Образование во Босна и Херцеговина 3 3 3 9  Босна и Херцеговина (нова статија)
Историја на Евреите во Босна и Херцеговина 7 6 6 19  Босна и Херцеговина (нова статија)
Човекови права во Босна и Херцеговина 5 5 5 15  Босна и Херцеговина (нова статија)
Жените во Босна и Херцеговина 4 4 4 12  Босна и Херцеговина (нова статија)
Протести во Турција (2013) 10 10 10 30  Турција (нова статија)
Визна политика на Турција 5 4 4 13  Турција (нова статија)
Проституција во Турција 3 3 3 9  Турција (нова статија)
Комар во Турција 2 2 2 6  Турција (нова статија)
Кримски Татари во Турција 3 3 3 9  Турција (нова статија)
Турски суверен фонд 3 3 3 9  Турција (нова статија)
Пристаниште Измир 2 2 2 6  Турција (нова статија)
Јусуф Акчура 3 3 3 9  Турција (нова статија)
Расизам во Турција 8 8 7 23  Турција (нова статија)
Корупција во Турција 3 3 3 9  Турција (нова статија)
Доселување во Турција 7 6 6 19  Турција (нова статија)
Турска дијаспора 9 8 8 25  Турција (нова статија)
Измирски заговор 8 8 8 24  Турција (нова статија)
Крстоносен поход на Смирна 8 6 7 21  Турција (нова статија)
Јакуп Сатар 2 2 2 6  Турција (нова статија)
Гафар Окан 5 4 4 13  Турција (нова статија)
Економија на Кипар 8 8 8 24  Кипар (нова статија)
Споменик „Кнез Михајло“ - Белград 6 5 5 16  Србија (нова статија)
Надворешни односи на Србија 8 8 8 24  Србија (нова статија)
Манастир Раваница 3 3 3 9  Србија (нова статија)
Дом на Народното собрание на Република Србија 5 4 4 13  Србија (нова статија)
Австроунгарска окупација на Србија 10 9 10 29  Србија (нова статија)
Хотел Москва (Белград) 7 6 6 19  Србија (нова статија)
Руски доброволни единици во Југославија 7 6 6 19  Русија (нова статија)
Туризам во Кипар 4 3 3 10  Кипар (нова статија)
Туризам во Грузија 3 3 3 9  Грузија (нова статија)
Израелско-српски односи 5 5 5 15  Србија (нова статија)
Индустрија во Башкортостан 6 5 6 17  Башкортостан (нова статија)
Енергетика на Башкортостан 5 4 5 14  Башкортостан (нова статија)
Туризам во Башкортостан 6 5 6 17  Башкортостан (нова статија)
Универзитет Нови Сад 4 4 5 13  Србија (нова статија)
Ѓураѓ Бранковиќ 7 6 6 19  Србија (нова статија)
Напад на Ораховац 4 4 4 12  Србија (нова статија)
Битка на Кошара 5 5 6 16  Србија (нова статија)
Мурманска иницијатива 6 6 6 18  Русија (нова статија)
Домородни народи во Сибир 6 5 6 17  Русија (нова статија)
Семејно насилство во Русија 6 6 7 19  Русија (нова статија)
Промени во Уставот на Русија (2020) 7 7 7 21  Русија (нова статија)
Енергетика на Казахстан 4 4 5 13  Казахстан (нова статија)
Економија на Естонија 8 8 9 25  Естонија (нова статија)
Вкупно