Википедија:Уредувачки натпревари/Острови/евиденција/Тиверополник

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Тиверополник]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Лемнос 5 5 3 13 нова статија
Наксос 4 4 2 10 нова статија
Карпатос 4 4 2 10 нова статија
Сазан (остров) 4 4 2 10 нова статија
Свети Иван (остров) 2 3 2 7 нова статија
Белене (остров) 2 2 1 5 нова статија
Ксамил (остров) 1 2 1 4 нова статија
Родос 8 7 6 21 подобрена статија
Звернец (остров) 1 1 1 3 нова статија
Франц Јозеф (остров) 1 1 1 3 нова статија
Света Анастасија (остров) 2 2 1 5 нова статија
Свети Кирик (остров) 2 2 1 5 нова статија
Змиски Остров (Црно Море) 5 5 4 14 нова статија
Прочида 3 3 2 8 нова статија
Берџеџи (остров) 2 2 1 5 нова статија
Бурано 3 3 2 8 нова статија
Лидо ди Венеција 3 2 1 6 нова статија
Капри (остров) 5 4 3 12 нова статија
Остров Сан Микеле 3 1 1 5 нова статија
Раб (остров) 3 3 2 8 нова статија
Пашман 3 3 1 7 нова статија
Шолта 1 1 1 3 нова статија
Лошињ 3 3 2 8 нова статија
Молат 3 3 1 7 нова статија
Ластово 7 7 5 19 нова статија
Тенерифе 10 10 10 30 нова статија
Миконос 5 5 4 14 нова статија
Кефкен 2 2 1 5 нова статија
Тенедос 8 7 6 21 нова статија
Имброс 5 6 3 14 нова статија
Гиресун (остров) 2 2 1 5 нова статија
Акдамар (остров) 2 3 1 6 нова статија
Мармара (остров) 2 3 1 6 нова статија
Свети Никола (остров) 1 1 1 3 нова статија
Ада Бојана 2 2 1 5 нова статија
Форконтумац 2 2 1 5 нова статија
Голем Воен Остров 4 4 2 10 нова статија
Мал Воен Остров 1 1 1 3 нова статија
Ада Меѓица 3 3 2 8 нова статија
Крчедин (остров) 2 2 1 5 нова статија
Бледски Остров 2 2 1 5 нова статија
Мариборски Остров 1 1 1 3 нова статија
Лоланд 2 2 1 5 нова статија
Џерба 4 4 2 10 нова статија
Керкена (острови) 2 2 1 5 нова статија
Фуертевентура 7 6 5 18 нова статија
Ибица 4 4 3 11 подобрена статија
Ла Палма 4 4 2 10 нова статија
Китира 4 4 2 10 нова статија
Скирос 2 2 1 5 нова статија
Саламина 5 5 3 13 нова статија
Икарија 3 3 2 8 нова статија
Скопелос 5 4 3 12 нова статија
Астипалеја 2 2 1 5 нова статија
Парос 4 4 2 10 нова статија
Калимнос 3 3 1 7 нова статија
Нисирос 3 3 2 8 нова статија
Сими 4 4 2 10 нова статија
Агатониси 2 2 1 5 нова статија
Самотраки 4 3 2 9 нова статија
Алимја 2 2 1 5 нова статија
Касос 2 3 1 6 нова статија
Лерос 4 4 2 10 нова статија
Кастелоризо 5 5 3 13 нова статија
Тилос 3 3 1 7 нова статија
Вкупно