Википедија:Уредувачки натпревари/Острови/евиденција

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

На оваа страница се наоѓа деталната евиденција на напишаните статии, заедно со оцените на жирито.

Вклучување во натпреварот[уреди извор]

Ако сакате да учествувате во натпреварот, најпрвин создадете страница, така што ќе го внесете вашето корисничко име во полето за внес на текстот и ќе стиснете на копчето. Откако ќе ја направите страницата, додајте се на дното на списокот на учесници.


При создавање на Вашата страница, додадете ги следниве предлошки:

  • {{:ВП:УНЗ|}} — по „|“ внесете го Вашето корисничко име
  • {{:ВП:УНС|}} — по „|“ внесувајте ги статиите кои сте ги направиле за натпреварот, една по друга
  • {{:ВП:УНК}} — предлошка за крај

Учесници[уреди извор]

Uvtarex]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Андамански Острови 8 7 8 23 нова статија
Северен Андамански Остров 2 3 1 6 нова статија
Мал Андамански Остров 4 3 3 10 нова статија
Јужен Андамански Остров 3 3 2 8 нова статија
Среден Андамански Остров 3 3 1 7 нова статија
Диего Гарсија 10 10 10 30 нова статија
Острови Сили 8 8 8 24 нова статија
Сент Мери (остров) 5 4 2 11 нова статија
Сент Мартин (остров) 3 3 1 7 нова статија
Сент Агнес (остров) 5 4 3 12 нова статија
Треско (остров) 5 4 2 11 нова статија
Млет 8 7 5 20 нова статија
Света Марија (островче) 2 2 1 5 нова статија
Брач 6 5 4 15 подобрена статија
Вис (остров) 4 3 2 9 подобрена статија
Елафитски Острови 5 4 2 11 нова статија
Лопуд 4 3 2 9 нова статија
Колочеп 4 4 1 9 нова статија
Муртер 3 3 1 7 нова статија
Стокхолмски Архипелаг 4 3 1 8 нова статија
Хусаро 1 1 1 3 нова статија
Ингаро 2 2 1 5 нова статија
Јустеро 2 2 1 5 нова статија
Хавајски Острови 5 6 4 15 нова статија
Вкупно
Тиверополник]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Лемнос 5 5 3 13 нова статија
Наксос 4 4 2 10 нова статија
Карпатос 4 4 2 10 нова статија
Сазан (остров) 4 4 2 10 нова статија
Свети Иван (остров) 2 3 2 7 нова статија
Белене (остров) 2 2 1 5 нова статија
Ксамил (остров) 1 2 1 4 нова статија
Родос 8 7 6 21 подобрена статија
Звернец (остров) 1 1 1 3 нова статија
Франц Јозеф (остров) 1 1 1 3 нова статија
Света Анастасија (остров) 2 2 1 5 нова статија
Свети Кирик (остров) 2 2 1 5 нова статија
Змиски Остров (Црно Море) 5 5 4 14 нова статија
Прочида 3 3 2 8 нова статија
Берџеџи (остров) 2 2 1 5 нова статија
Бурано 3 3 2 8 нова статија
Лидо ди Венеција 3 2 1 6 нова статија
Капри (остров) 5 4 3 12 нова статија
Остров Сан Микеле 3 1 1 5 нова статија
Раб (остров) 3 3 2 8 нова статија
Пашман 3 3 1 7 нова статија
Шолта 1 1 1 3 нова статија
Лошињ 3 3 2 8 нова статија
Молат 3 3 1 7 нова статија
Ластово 7 7 5 19 нова статија
Тенерифе 10 10 10 30 нова статија
Миконос 5 5 4 14 нова статија
Кефкен 2 2 1 5 нова статија
Тенедос 8 7 6 21 нова статија
Имброс 5 6 3 14 нова статија
Гиресун (остров) 2 2 1 5 нова статија
Акдамар (остров) 2 3 1 6 нова статија
Мармара (остров) 2 3 1 6 нова статија
Свети Никола (остров) 1 1 1 3 нова статија
Ада Бојана 2 2 1 5 нова статија
Форконтумац 2 2 1 5 нова статија
Голем Воен Остров 4 4 2 10 нова статија
Мал Воен Остров 1 1 1 3 нова статија
Ада Меѓица 3 3 2 8 нова статија
Крчедин (остров) 2 2 1 5 нова статија
Бледски Остров 2 2 1 5 нова статија
Мариборски Остров 1 1 1 3 нова статија
Лоланд 2 2 1 5 нова статија
Џерба 4 4 2 10 нова статија
Керкена (острови) 2 2 1 5 нова статија
Фуертевентура 7 6 5 18 нова статија
Ибица 4 4 3 11 подобрена статија
Ла Палма 4 4 2 10 нова статија
Китира 4 4 2 10 нова статија
Скирос 2 2 1 5 нова статија
Саламина 5 5 3 13 нова статија
Икарија 3 3 2 8 нова статија
Скопелос 5 4 3 12 нова статија
Астипалеја 2 2 1 5 нова статија
Парос 4 4 2 10 нова статија
Калимнос 3 3 1 7 нова статија
Нисирос 3 3 2 8 нова статија
Сими 4 4 2 10 нова статија
Агатониси 2 2 1 5 нова статија
Самотраки 4 3 2 9 нова статија
Алимја 2 2 1 5 нова статија
Касос 2 3 1 6 нова статија
Лерос 4 4 2 10 нова статија
Кастелоризо 5 5 3 13 нова статија
Тилос 3 3 1 7 нова статија
Вкупно
BlueEagle1]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Корву (остров) 5 4 3 12 нова статија
Азорски Острови 8 8 7 23 подобрена статија
Флориш (остров) 5 5 3 13 нова статија
Санта Марија (остров) 6 7 8 21 нова статија
Сао Мигел (остров) 6 6 6 18 нова статија
Грасиоза (остров) 5 5 4 14 нова статија
Сао Жоржи (остров) 4 4 2 10 нова статија
Пику (остров) 4 4 4 12 нова статија
Фајал (остров) 5 4 3 12 нова статија
Терсеира 5 5 3 13 нова статија
Реинион 7 6 4 17 подобрена статија
Тахити 9 9 10 28 подобрена статија
Мартиник 6 6 3 15 подобрена статија
Мехетија 3 3 2 8 нова статија
Мајао 3 3 2 8 нова статија
Моореја 4 4 2 10 нова статија
Тетиароа 4 4 2 10 нова статија
Бора Бора 5 5 2 12 подобрена статија
Хуахине 3 3 2 8 нова статија
Маупити 2 2 1 5 нова статија
Мануае (Друштвени Острови) 2 3 1 6 нова статија
Заветрени Острови (Друштвени Острови) 3 3 2 8 нова статија
Маупихаа 2 3 2 7 нова статија
Моту Оне 2 2 1 5 нова статија
Тахаа 2 2 1 5 нова статија
Тупаи 1 2 1 4 нова статија
Рајатеа 4 4 2 10 нова статија
Понцијански Острови 2 2 1 5 нова статија
Понца (остров) 5 5 4 14 нова статија
Палмарола 1 2 1 4 нова статија
Санто Стефано 2 2 2 6 нова статија
Заноне 2 2 1 5 нова статија
Гави (остров) 1 1 1 3 нова статија
Вентотене 3 3 3 9 нова статија
Антикости 5 6 6 17 нова статија
Бонавентир 3 3 2 8 нова статија
Антре 3 2 2 7 нова статија
Магдаленски Острови 5 6 5 16 нова статија
Брион (остров) 3 3 2 8 нова статија
Сундски Острови 1 1 1 3 подобрена статија
Борнео 7 3 7 17 подобрена статија
Ломбок 6 6 9 21 подобрена статија
Вкупно
Thelibrarian1973]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
[[]] 0 0 0 0
Вкупно
Matej Jurukov]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
[[]] 0 0 0 0
Вкупно
Bjankuloski06]
Статија Ж1 Ж2 Ж3 Напомена
Источнофризиски Острови 3 3 2 8 нова статија
Западнофризиски Острови 2 2 1 5 нова статија
Список на острови во Фарските Острови 2 2 1 5 нова статија
Боркум 2 2 1 5 нова статија
Вулкански остров 1 1 1 3 нова статија
Вкупно